FOLLOW US: facebook twitter

Επειός Ήλιδας: Ξεκινούν σήμερα οι εγγραφές

Ημερομηνία: 06-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σήμερα Δευτέρα ξεκινούν οι εγγραφές σε όλα τα τμήματα του Επειού!

Ο Γ. Σ. Ήλιδας «Επειός» προσκαλεί όλους για άθληση στις οργανωμένες υποδομές του πλέον σύγχρονου κολυμβητηρίου (ολυμπιακών διαστάσεων) της Αμαλιάδας για προπονήσεις, αλλά και για ψυχαγωγία και διασκέδαση μικρών και μεγάλων. Έχει καταρτιστεί ένα ευρύ πρόγραμμα κολυμβητικών δραστηριοτήτων, με τη συνεργασία έμπειρων, ειδικευμένων Αδειούχων Προπονητών, καθηγητών φυσικής αγωγής, επαγγελματία ναυαγοσώστη και ατόμου πιστοποιημένου στις πρώτες βοήθειες. Περιλαμβάνονται τμήματα εκμάθησης κολύμβησης για παιδιά και ενήλικες, Baby Swimming, Agua Aerobic, ελεύθερης κολύμβησης για το κοινό, υδατοσφαίρισης (Polo) και ειδικά τμήματα ΑΜΕΑ, προετοιμασία υποψηφίων για ΤΕΦΑΑ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

Ο Επειός θα τηρήσει όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και εγγυάται ένα ασφαλές υγειονομικά περιβάλλον.

Να τονιστεί ότι για τη συμμετοχή στα προγράμματα παιδιών, είναι απαραίτητη η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης παιδίατρου και 2 Φωτογραφίες. Για ενήλικες απαιτούνται ιατρικές βεβαιώσεις από καρδιολόγο και δερματολόγο και 2 φωτογραφίες.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο του Συλλόγου πίσω από τις εξέδρες στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαλιάδας (γραφείο Νο 2).

Τηλ. επικοινωνίας: ΚΙΝ: VOD. 6944 595 345 & W. Up .6987 946 600.

E-mail: epeios@hotmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος