FOLLOW US: facebook twitter

Επειός Ήλιδας: Ξεκίνημα προπονήσεων για τη νέα σεζόν

Ημερομηνία: 12-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η έναρξη των προπονήσεων στον Επειό για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι γεγονός. Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, πλάι στην αγωνιστική ομάδα, αρχίζουν προπονήσεις και τα προαγωνιστικά τμήματα, η ακαδημία του συλλόγου. Με το έμπειρο τεχνικό επιτελείο σε ρόλο καθοδηγητή, οι νέοι αθλητές του συλλόγου ξεκινούν τις προπονήσεις τους.

Την περασμένη Παρασκευή, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση ανάμεσα σε προπονητές, αθλητές και γονείς. Ήταν μια συνάντηση ενημέρωσης, αναφορικά με τις λεπτομέρειες, το πρόγραμμα των προπονήσεων, το υγειονομικό πρωτόκολλο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τη σεζόν άνοιξε ο Πρόεδρο του Επειού Θοδωρής Σάκκος, ο οποίος περιέγραψε τους στόχους και το όραμα του συλλόγου, από τη μέρα της ίδρυσής του μέχρι σήμερα, ενώ χαιρετισμό και μήνυμα απηύθυνε και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Αργύρης Σάκκος μέσω skype, καθώς απουσίαζε. Ακολούθησε η παρουσίαση του νέου προπονητή, Φώτη Καραμουσαντά.

Για τους νέους αθλητές, όσους ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν τον συναρπαστικό δρόμο της κολύμβησης, οι εγγραφές συνεχίζονται, καθώς σε καθημερινή βάση, οι άνθρωποι του συλλόγου θα βρίσκονται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ήλιδας, στα γραφεία του συλλόγου στο κολυμβητήριο Αμαλιάδας, καθώς και στα τηλέφωνα: 6944 595 345 & 6987 946 600.

E-mail: epeios@hotmail.com

www.facebook.com/epeiosilidas

No description available.

No description available.

No description available.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος