FOLLOW US: facebook twitter

Επειός Ήλιδας: Θρίαμβος των αθλητών του στους Πανελλήνιους κατηγοριών

Ημερομηνία: 31-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με πολύ σημαντικές επιτυχίες ολοκλήρωσε ο Επειός της υποχρεώσεις του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγοριών που έγιναν στην Αθήνα από τις 25 έως τις 29 Ιουλίου. Ο Μάριος Αναστασόπουλος, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 400μ. ελεύθερο και το χάλκινο στα 200μ. ελεύθερο. Πολύ καλή παρουσία είχαν και οι άλλοι τρεις αθλητές του, με τον Χρήστο Μερτσόπουλο να χάνει οριακά το βάθρο, κατακτώντας την τέταρτη θέση στα 1.500μ. ελεύθερο.

Ο Επειός τα τελευταία χρόνια δημιουργεί τη δική του «σχολή» κολύμβησης στην Ηλεία, με διακρίσεις τόσο στις μικρές, όσο και στις μεγάλες αποστάσεις. Και πάνω απ’ όλα εξελίσσεται και εξελίσσει και τους αθλητές τους χρόνο με το χρόνο. Εκείνο το οποίο παραμένει μόνο το ίδιο, είναι το γεγονός ότι δεν έχει πρακτικά κολυμβητήριο να προπονηθεί. Ο Επειός, αποτελεί τον μοναδικό εν Ελλάδι σύλλογο, ο οποίος κατακτά μετάλλια και διακρίσεις, χωρίς να έχει τη δυνατότητα να γυμναστεί στο κολυμβητήριο της πόλης την οποία προβάλλει και τιμά με τις διακρίσεις του. Οι αθλητές του κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να πηγαίνουν για προπόνηση στην Πάτρα, καθώς η Ηλεία στερείται παντελώς της δυνατότητας προπονήσεων για τους κολυμβητές. Και βέβαια, μερικές μέρες, οι αθλητές αυτοί προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Aldemar, μια ευγενή προσφορά της διεύθυνσης των ξενοδοχειακού συγκροτήματος, το οποίο βοήθησε και αυτό στη σκληρή προετοιμασία των αθλητών του Επειού.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την εκπληκτική τους εμφάνιση και τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν. Συγχαρητήρια στους προπονητές τους Αργύρη Σάκκο και Σταύρο Νταλαχάνη που προετοίμασαν τα παιδιά για αυτούς τους ιδιαίτερους αγώνες. Άξιοι συγχαρητηρίων και οι γονείς , που αγόγγυστα ήταν δίπλα στα παιδιά και τον σύλλογο.

Ο Επειός, βρέθηκε στην 32η θέση στα αγόρια από τους 95 συλλόγους και την 55η στην γενική βαθμολογία ανάμεσα από 117 συλλόγους που κατάφεραν να κερδίσουν έστω και ένα βαθμό.

Στην κατηγορία Εφήβων- Νεανίδων, ο Επειός με τη συμμετοχή του αθλητή Σωτήρη Αναστασόπουλου, κατέλαβε την 33η θέση από τους 46 συλλόγους που βαθμολογήθηκαν.

Αναλυτικά αυτά που πέτυχε ο κάθε αθλητής:

Μάριος Αναστάσιος Αναστασόπουλος

• 2ος Στα 400μ. Ελεύθερο

• 3ος Στα 200μ. Ελεύθερο

• 7ος Στα 800μ. Ελεύθερο

Χρήστος Μερτσόπουλος

• 4ος Στα 1500μ. Eλεύθερο

• 6ος Στα 800μ . Ελεύθερο

• 8ος Στα 400μ. Ελεύθερο

Σωτήρης Εφραίμ Αναστασόπουλος

• 11ος στα 100μ. Ελεύθερο

• 13ος στα 200μ. Ελεύθερο

• 18ος στα 50μ. Ελεύθερο

Δανάη Αβραμοπούλου

• 44η στα 50μ. Ύπτιο και 44η στα 100μ. ύπτιο


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος