FOLLOW US: facebook twitter

Επειός Ήλιδας: Τα θετικά της παρουσίας των αθλητών του στο Αγρίνιο

Ημερομηνία: 16-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Εμφάνιση με πολλά θετικά σημεία πραγματοποίησαν οι τέσσερις αθλητές του Επειού στη χειμερινή ημερίδα ορίων στο Αγρίνιο. Σε μια ημερίδα με εκατοντάδες αθλητές, δοκίμασαν να αγωνιστούν στην ιδιαίτερη τεχνική της 25αρας πισίνας, κάτι ασυνήθιστο βέβαια για εκείνους.

Οι τέσσερις αθλητές του Επειού, είχαν ικανοποιητική παρουσία, κοντά στους χρόνους τους, γεμίζοντας με αγωνιστικές εμπειρίες το βιογραφικό τους, πράγμα πολύ σημαντικό σε μια περίοδο μετά τα προβλήματα με την πανδημία και το κολυμβητήριο, όπου καλούνται να αναπληρώσουν το χαμένο έδαφος. Κοντά στους χρόνους τους κινήθηκαν ο Έκτορας Βελόπουλος και η Παναγιώτα Βάια Τσουκαλά, δυο από τους πιο έμπειρους αθλητές, οι οποίοι θα επιδιώξουν μια διάκριση την φετινή σεζόν και τέτοιες συναντήσεις, όπως αυτή του Αγρινίου, τους βοηθούν να βρουν τον ρυθμό τους και να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις επόμενες προκλήσεις.

Ο Κωνσταντίνος Φουντάς, επίσης, ο οποίος από φέτος έχει δελτίο στον Επειό και συμμετέχει επίσημα σε αγώνες. Ήταν γι’ αυτόν, η πρώτη του επίσημη αγωνιστική εμπειρία, για έναν υποσχόμενο νέο αθλητή του συλλόγου.

Ιδιαίτερη μνεία και για τη Φωτεινή Σταυρούλια, στο προαγωνιστικό τμήμα, η οποία τώρα ουσιαστικά ξεκινάει τα πρώτα της βήματα σε επίπεδο συναγωνισμού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος