FOLLOW US: facebook twitter

Επειός Ήλιδας: Συνάντηση μεταξύ Διοίκησης και γονέων με θέμα το κολυμβητήριο

Ημερομηνία: 06-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Συνάντηση μεταξύ της διοίκησης του Επειού Ήλιδας και τους γονείς των αθλητών, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στην αίθουσα στον «Ανεμόμυλο».

Το θέμα που συζητήθηκε, ήταν το πρόβλημα που έχει ανακύψει με το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ήλιδας, το οποίο είναι κλειστό. Ο Πρόεδρος του συλλόγου Θεόδωρος Σάκκος, ενημέρωσε τους γονείς για τις συναντήσεις που είχε με τους αρμόδιους και τα αποτελέσματα αυτής της συνάντησης. Διαπιστώθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα στην επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου και για το σκοπό αυτό, αποφασίστηκε τις επόμενες μέρες, όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές στο θέμα, να κινητοποιηθούν ώστε να βρεθεί κάποια λύση. Αποφασίστηκε μαζί και με τους γονείς, αλλά και όποια άλλη πλευρά το επιθυμεί, να έρθουν σε συνεννόηση και από κοινού, να χαράξουν μια πορεία, η οποία θα έχει ως άξονα να εκθέσουν τα σημαντικά επιχειρήματα για το ότι το κολυμβητήριο πρέπει να επαναλειτουργήσει, ανεξάρτητα με το γεγονός ότι υπάρχουν βλάβες. Βλάβες, οι οποίες συν τω χρόνω μπορούν να επιδιορθωθούν, με την παράλληλη ωστόσο λειτουργία της πισίνας ή έστω τη λειτουργία της για όσο χρόνο είναι αυτό εφικτό, αφού και τα προηγούμενα χρόνια είχαμε ανάλογα προβλήματα, ιδιαίτερα τους μήνες του χειμώνα να κλείνει το κολυμβητήριο.

Αποφασίστηκε επίσης, ότι σε πνεύμα καλής συνεργασίας και συνεννόησης με τη νέα δημοτική Αρχή και τη νέα διοίκηση η οποία ανέλαβε στον Ηλείο, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και τελικά να δοθεί μια λύση, η οποία θα αποτρέψει το κλείσιμο του κολυμβητηρίου για μεγάλο χρονικό διάστημα, το οποίο θα είναι επιζήμιο για όλους, αλλά ιδιαίτερα για τους αθλητές των συλλόγων, οι οποίοι θα δουν τις προσπάθειες ετών να πηγαίνουν χαμένες ή θα πρέπει να μετακινηθούν σε άλλα κολυμβητήρια, όπως της Πάτρας, για να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος