FOLLOW US: facebook twitter

Επειός Ήλιδας: Πρώτη μέρα του Αναστασόπουλου στο Sports Excellence της Κ.Ο.Ε.

Ημερομηνία: 05-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το «παρών» έδωσε ο Επειός Ήλιδας με τον αθλητή του Μάριο Αναστάσιο Αναστασόπουλο την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 στην έναρξη των πρώτων εργαστηριακών και εργομετρικών μετρήσεων για την Αττική και τη Νότια Ελλάδα, για το αναπτυξιακό πρόγραμμα -Sports Excellence- της Κ.Ο.Ε..

Είναι το πρόγραμμα ανάπτυξης των επίλεκτων κολυμβητών και κολυμβητριών των ηλικιών12-15 ετών, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, το οποίο αποσκοπεί στην ανάδειξη και προετοιμασία αθλητών που θα στελεχώσουν τις εθνικές ομάδες.

Ο Μάριος Αναστάσιος Αναστασόπουλος, έχει επιλεγεί ως ένας από τους κορυφαίους αθλητές της χώρας στην ηλικία του. Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο, Ορθοπεδικό Κέντρο Έρευνας και Εκπαίδευσης, Σουκάκιο Ίδρυμα, ενώ φυσικά θα ακολουθήσουν και άλλες, οι οποίες θα περιλαμβάνουν παρακολούθηση και προπόνηση από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές.

Τον αθλητή συνόδευσε ο πρόεδρος του Επειού, Θοδωρής Σάκκος, ενώ ακολούθησε ξενάγηση στην πανέμορφη Ακρόπολη των Αθηνών και στο ομορφότερο κτίσμα στη γη, τον μυθικό Παρθενώνα!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος