FOLLOW US: facebook twitter

Επειός Ήλιδας: Προπονήσεις στο Aldemar Resorts Olympian Village

Ημερομηνία: 11-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους ενόψει των πανελληνίων πρωταθλημάτων μπαίνουν οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του Επειού Ήλιδας. Στην προσπάθειά τους αυτή, βρήκαν έναν «σύμμαχο», ο οποίος είναι το Aldemar Resorts Olympian Village, το οποίο και παραχώρησε την πισίνα των εγκαταστάσεών του, ώστε να μην χρειάζεται καθημερινά οι αθλητές να μεταβαίνουν στην Πάτρα.

Η παραχώρηση αυτή, αποτελεί μια σπουδαία κίνηση από το Aldemar Resorts Olympian Village, η οποία στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό της περιοχής μας και βοηθάει σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, στην οποία το κολυμβητήριο της Αμαλιάδας παραμένει κλειστό, τους αθλητές του συλλόγου οι οποίοι προετοιμάζονται για αγώνες.

Το Δ.Σ. του Επειού Ήλιδας, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τη διοίκηση του Aldemar Resorts Olympian Village, την κ. Μαρία Μαστρονικόλα, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Aldemar Resorts, καθώς και τον κ. Παύλο Ντάκουρη, διευθυντή του συγκροτήματος.

Τέτοιες ενέργειες αναδεικνύουν την κοινωνική ευθύνη των επιχειρήσεων, αλλά και προάγουν τον αθλητισμό και το ολυμπιακό ιδανικό στην περιοχή της Ηλείας, κατά τον καλύτερο τρόπο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος