FOLLOW US: facebook twitter

Επειός Ήλιδας: Πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες της Ακαδημίας Πόλο

Ημερομηνία: 13-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πολύτιμες εμπειρίες είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης του Επειού Ήλιδας, η οποία φιλοξένησε την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ήλιδας, την αντίστοιχη Ακαδημία της Ζακυνθινής Ένωσης Υγρού Στίβου.

Προηγήθηκε φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες Νεανίδων, ένα παιχνίδι στο οποίο οι κοπέλες των δυο ομάδων αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες σε τεχνικό και τακτικό επίπεδο μέσα στην πισίνα, ένα φιλικό στο οποίο δεν τηρήθηκε σκορ. Στη συνέχεια, έγινε διπλό στο οποίο μετείχαν και αθλητές των Εφηβικών τμημάτων.

Ο Επειός συνεχίζει την προσπάθεια για ανάπτυξη της υδατοσφαίρισης στον Νομό Ηλείας και παράλληλα με την ανδρική ομάδα, η οποία εκπροσωπεί την Ηλεία στη Β΄ Εθνική, δίνει έμφαση και στην εξεύρεση και ανάδειξη παιδιών από την περιοχή μας, τα οποία μελλοντικά θα στελεχώσουν τη μεγάλη ομάδα, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία να αθληθούν και να παίξουν σε ένα διασκεδαστικό και συνάμα απαιτητικό άθλημα, όπως το Πόλο.

Η Ακαδημία του Επειού δεν σταματάει εδώ, καθώς εκτός από τις προπονήσεις, είναι προγραμματισμένη για τον άλλο μήνα εκδρομή στη Ζάκυνθο, όπου θα φιλοξενηθεί στις εξαιρετικές ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Ζ.Ε.Υ.Σ., για νέες “μάχες” στην πισίνα, εκπαιδευτικά διπλά και ανταλλαγή εμπειριών.

Τηλ.: 6944595345 & 6987946600

E-mail: info@epeiosilidas.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος