FOLLOW US: facebook twitter

Επειός Ήλιδας: «Οποιοσδήποτε θελήσει τη στήριξή μας, θα μας έχει δίπλα του…»

Ημερομηνία: 01-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ανακοίνωση του Προέδρου του Επειού, Θεόδωρου Σάκκου, για το Δ.Σ. του συλλόγου, ανέγνωσε ο τεχνικός διευθυντής και προπονητής του Επειού, Αργύρης Σάκκος, παρουσία του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, λίγο μετά τη συνάντηση-ενημέρωση που είχε με τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ «Ο Ηλείος», Γιώργο Μπακέλλα, με αφορμή το άνοιγμα του κολυμβητηρίου Αμαλιάδας, αλλά και την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Τα όσα συνέβησαν την προηγούμενη σεζόν εις βάρος του Επειού και των αθλητών του, δεν σβήνονται ούτε ξεχνιούνται. Το γιατί δεν μπήκε ποτέ ο σύλλογος στην πισίνα, αν και ήταν ο μοναδικός που είχε ακολουθήσει τις απολύτως νόμιμες διαδικασίες και είχε υπογράψει και συμφωνητικό μίσθωσης, δεν είναι της παρούσης.

Οποιοσδήποτε θελήσει τη στήριξη και τη βοήθειά μας, ώστε να αναπτυχθεί ο υγρός στίβος στην Αμαλιάδα, χωρίς μικροπολιτικές, με διαυγείς ενέργειες, κοινοποιήσιμες στον κόσμο και με γνώμονα την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, θα μας έχει δίπλα του. Οποιοσδήποτε όμως λειτουργήσει διαφορετικά από αυτά που προανέφερα, θα μας έχει απέναντί του, έως ότου αναπροσαρμόσει τις κινήσεις του και το σκεπτικό του.

Ο κ. Μπακέλλας, είναι νέος Πρόεδρος, οπότε αναμένουμε να δούμε σε ποια πλευρά θα είμαστε.

Ο Επειός Ήλιδας, παρά τις αντιξοότητες, με κλειστό το κολυμβητήριο μέχρι και σήμερα, ενώ οι αγωνιστικές υποχρεώσεις μας τελείωσαν στις 9 Αυγούστου, κατέβαλλε μεγάλες προσπάθειες, με τους αθλητές, του προπονητές, το Δ.Σ., πηγαίνοντας καθημερινά στην Πάτρα για προπονήσεις. Και παρά ταύτα κατάφεραν να εκπροσωπήσουν επάξια την Ηλεία, στα πανελλήνια πρωταθλήματα των αθλημάτων που δραστηριοποιείται ο σύλλογος.

Η 32η θέση στα αγόρια, σε 55 συλλόγους, η 55η θέση σε 117 συλλόγους που βαθμολογήθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο, η 3η θέση στους Παίδες-Παμπαίδες και η 4η στη γενική βαθμολογία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με μόλις τέσσερις αθλητές, είναι κάτι αξιοσημείωτο.

Ένα αργυρό μετάλλιο στα 400μ. ελεύθερο, ένα χάλκινο στα 200μ. ελεύθερο. Μέσω του Επειού, ο νομός μας, έχει Πρωταθλητές Ελλάδας στην κολύμβηση, για πρώτη φορά από την ημέρα λειτουργίας του συλλόγου το 2013. Επίσης, φέραμε μια τέταρτη θέση, μια έκτη, μια έβδομη, μια ένατη, μια ενδέκατη. Όλα αυτά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης, ο Επειός με την 8η θέση ενός από τους αθλητές μας, βαθμολογήθηκε και πλασαρίστηκε στην 33η θέση στη γενική κατάταξη, από τους συλλόγους που βαθμολογήθηκαν. Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην αθλητική ιστορία του νομού μας. Επίσης, φέραμε δυο 11ες, μια 12η και μια 16η θέση.

Άραγε

Πόσο πιο ψηλά μπορεί να έφταναν όλοι αυτοί οι αθλητές μας, αν δεν ταλαιπωρούνταν όλη τη σεζόν και ειδικά τους τελευταίους τρεις μήνες και ακολουθούσαν ακόμα καλύτερα τον προπονητικό προγραμματισμό, κολυμπώντας στη δική μας πισίνα. Και πόσες ακόμα επιτυχίες θα είχαμε από όλους τους αθλητές και αθλήτριες του δικού μας συλλόγου οι οποίοι δεν είχαν όμως τη δυνατότητα να ακολουθήσουν αυτό το καθημερινό δρομολόγιο στην Πάτρα, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να προπονηθούν ώστε να συμμετάσχουν και αυτοί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η ανδρική ομάδα Πόλο του Επειού, κατέλαβε την 4η θέση, σε πανελλαδικό επίπεδο, στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής ανδρών και έχει συστήσει για τα καλά την πόλη μας σε όλη την Ελλάδα, με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό, είναι άλλη μια πρωτιά στην αθλητική ιστορία του νομού μας, που και εδώ μόνο ο Επειός γράφει.

Το camp που κάναμε στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, αγκαλιάστηκε από ογδόντα και πλέον οικογένειες. Ογδόντα παιδάκια 4-8 ετών. Αυτό μας δείχνει τη «δίψα» του κόσμου για να μάθει κολύμπι, την αναγνώριση της δουλειάς μας και την εξέλιξη που παρουσιάζουμε.

Για τον Επειό Ήλιδας, αποτελεί προτεραιότητα η ανάπτυξη των Ακαδημιών μας, με παιδιά του τόπου μας και ανάδειξη του ταλέντου που υπάρχει γύρω μας. Φυσικά είναι αυτονόητο πως ειδικά και εν καιρώ πανδημίας, είναι επιτακτική ανάγκη στήριξης από το ΝΠΔΔ «Ο Ηλείος» και τη δημοτική αρχή, σε αυτή μας την προσπάθεια, η οποία μάλιστα έχει αρχίσει να αποφέρει καρπούς για τους αθλητές μας. Ακόμα και μια συγχαρητήρια ανακοίνωση σε σημαντικές επιτυχίες όπως αυτές που προαναφέρθηκαν, είναι μέρος αυτής της στήριξης. Αυτό όμως για το μέλλον, γιατί τώρα πλέον, πέρασε.

Ευχόμαστε υγεία σε όλους και να έχουμε μια δημιουργική αθλητική σεζόν, χωρίς ταλαιπωρία και διακοπές των προγραμμάτων προπόνησης, για ανεξήγητους και πιθανόν απαράδεκτους λόγους.

Καλή αρχή σε όλους, καλή επιτυχία στο έργο και των προπονητών, αλλά και της διοίκησης του κολυμβητηρίου.

Εύχομαι μια καλή χρονιά και να πάνε όλα καλά».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος