FOLLOW US: facebook twitter

Επειός Ήλιδας: Νέος προπονητής του συλλόγου ο Φώτης Καραμουσαντάς

Ημερομηνία: 10-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Επειός Ήλιδας ανακοίνωσε την πρόσληψη του πολύπειρου προπονητή Φώτη Καραμουσαντά, ο οποίος θα έχει την ευθύνη των προαγωνιστικών, αγωνιστικών τμημάτων κολύμβησης, τεχνικής κολύμβησης, αλλά και υδατοσφαίρισης.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή συνεργασία, καθώς η εμπειρία, οι γνώσεις και το βιογραφικό του κ. Καραμουσαντά, εγγυώνται αυτό το οποίο πρεσβεύει ο σύλλογος, τη φιλοδοξία για να βρίσκεται πάντοτε πρωταγωνιστής.

Ο Φώτης Καραμουσαντάς, έχει γεννηθεί στη Λαμία, είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα την κολύμβηση, ενώ είναι διπλωματούχος προπονητής τεχνικής κολύμβησης και υδατοσφαίρισης. Διαθέτει μεταπτυχιακές σπουδές στη λειτουργική διαχείριση τραυματισμών αθλητών και ασκούμενων.

No description available.

Το πλέον σημαντικό ωστόσο, είναι ότι διαθέτει πλούσια προπονητική εμπειρία σε συλλόγους από όλη την Ελλάδα, από το 1991 έως σήμερα. Είναι άριστος γνώστης της κολυμβητικής πραγματικότητας, μέσα από πολυετή θητεία σε συλλόγους όπως η Δόξα Άρτας, ο Ποσειδών Ιωαννίνων, ο ΝΟ Αλεξανδρούπολης, ο ΝΑΟ Λαμίας, ο ΚΟ Κομοτηνής, η Αναγέννηση Λαμίας και ο ΝΟ Πύργου.

Ο κ. Καραμουσαντάς, παρουσιάστηκε από τη διοίκηση στους αθλητές και τους γονείς του συλλόγου, ενώ είχε την πρώτη του ευκαιρία να γνωρίσει έναν-έναν τους αθλητές, τα ονόματά τους, τις ηλικίες τους, τα αγωνίσματα και τα στιλ στα οποία διακρίνονται και τους αρέσει να δουλεύουν.

Ο Επειός Ήλιδας, καλωσορίζει τον Φώτη Καραμουσαντά στην οικογένεια του συλλόγου και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος