FOLLOW US: facebook twitter

Επειός Ήλιδας: Με πολυπρόσωπη αποστολή στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας

Ημερομηνία: 09-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Κοινωνία, Νέα

Με την πολυπληθέστερη από ποτέ αποστολή θα συμμετάσχει ο Επειός Ήλιδας στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας στην κολύμβηση, στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ το προσεχές τριήμερο 10-12 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κολυμβητική διοργάνωση της χώρας για τις κατηγορίες έως την Κ-14, όπου οι κορυφαίοι νεαροί αθλητές της νότιας Ελλάδας, θα δώσουν σημείο συνάντησης το Ολυμπιακό κολυμβητήριο της Καλογρέζας.

Και βέβαια, θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους αθλητές του Επειού, να συναγωνιστούν τους καλύτερους, κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, σε αγώνες οι οποίοι θα προσελκύσουν χιλιάδες θεατές στις εξέδρες. Είναι η πρώτη φορά κατά την οποία ο Επειός Ήλιδας θα εκπροσωπηθεί από έξι αθλητές και βέβαια, πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια. Μ

ετά από την πανδημία, την ενηλικίωση των παλαιότερων αθλητών, αλλά και τα προβλήματα των τελευταίων ετών με το κολυμβητήριο της Αμαλιάδας, ο Επειός βρίσκεται σε μια μεταβατική σεζόν. Μια χρονιά, στην οποία επιχειρεί να θέσει τις βάσεις για κάτι καλύτερο στο μέλλον. Γι’ αυτό και η συγκεκριμένη αγωνιστική του παρουσία, θα είναι σημαντική από κάθε άποψη. Και ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο παίζει και αυτό σημαντικό ρόλο, ακόμα σημαντικότερο θα είναι κάποιοι νεαροί αθλητές, να δείξουν με τις επιδόσεις τους ότι βρίσκονται κοντά στο κορυφαίο επίπεδο και ότι έχουν τεθεί οι βάσεις για ένα μέλλον σε υψηλό επίπεδο. Μια ανανεωμένη σε βάθος και πολλά υποσχόμενη φουρνιά αθλητών, η οποία θα αγωνιστεί το τριήμερο Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Το Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης, θα διεξαχθεί σε τριήμερους αγώνες, των 5 αγωνιστικών ενοτήτων, στην Αθήνα (Ο.Α.Κ.Α) 10-12/02/2023, Παμπαίδες – Παγκορασίδες Α-Β (Κ13 – Κ14) .

Όλα τα αγωνίσματα θα διεξαχθούν σε τελικές σειρές, ξεκινώντας σε κάθε αγώνισμα με τους κολυμβητές-τριες που έχουν πετύχει μέχρι τότε τις καλύτερες επιδόσεις της περιόδου από 01-01-2022 μέχρι και 22-02-2023 και θα ακολουθούν οι υπόλοιποι στις επόμενες σειρές (από τις γρήγορες στις πιο αργές σειρές) ανά κατηγορία.

Αναλυτικά οι αθλητές του Επειού οι οποίοι θα αγωνιστούν, ανά αγώνισμα και στιλ:

• Έκτορας Βελλόπουλος: 50μ. και 100μ. Πρόσθιο

• Κωνσταντίνος Φουντάς: 50μ. Ελεύθερο και 50μ. Ύπτιο

• Σπυρίδων Δούμας: 50μ. Ελεύθερο , 50μ. και 100μ. Πρόσθιο

• Παναγιώτα Βαΐα Τσουκαλά: 50μ. Ελεύθερο και 50μ. Ύπτιο

• Χαρίκλεια Μαρία Μπίρμπα: 50μ. Ελεύθερο και 50μ. Ύπτιο

• Φωτεινή Σταυρούλια: 50μ. και 100μ. Ελεύθερο


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος