FOLLOW US: facebook twitter

Επειός Ήλιδας: Κολύμβηση… άθλημα ζωής!

Ημερομηνία: 04-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Επειός Ήλιδας ανακοινώνει ότι οι εγγραφές και οι προπονήσεις όλων των τμημάτων συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαλιάδας. Μη χάσετε την ευκαιρία να εντάξετε την κολύμβηση στην καθημερινότητά σας.

Η κολύμβηση αποτελεί, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, μία από τις πλέον αγαπημένες δραστηριότητες για την εκγύμναση του σώματος, καθώς επίσης για ψυχαγωγία.
Μια δραστηριότητα που χαρακτηρίζεται από πολλούς ιατρούς και παιδαγωγούς ως το ιδανικότερο άθλημα που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική μας υγεία. Ο Επειός Ήλιδας βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους αθλητές-τριες στηρίζοντας τους και εξασφαλίζοντας τις καλύτερες για αυτούς συνθήκες εκμάθησης και προπόνησης.

Οι έμπειροι προπονητές μας θα μάθουν στα παιδιά σας να κολυμπούν σωστά με δημιουργικό και παιδαγωγικό τρόπο. Στόχος μας είναι τα παιδιά να περνούν ευχάριστα στο μάθημα τους!

Αν λοιπόν αγαπάτε το κολύμπι ή το πόλο και τα παιδιά σας είναι πάνω από 3,5 χρονών ελάτε να μας γνωρίσετε και να γίνετε μέλη της ομάδας μας.
Μαζί δημιουργούμε. Μαζί ανεβαίνουμε.

Σας περιμένουμε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαλιάδας!

*Πληροφορίες κι εγγραφές Δευτέρα έως Παρασκευή από 15:30 έως 20:00.

Τηλ.: Vodafone: 6944 595 345 – What’s up: 6987 946 600

E- mail: epeios@ hotmail.com

www.epeiosilidas.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος