FOLLOW US: facebook twitter

Επειός Ήλιδας: Η Μαρία Καλογεροπούλου στο τεχνικό τιμ – Ξεκίνησαν οι προπονήσεις

Ημερομηνία: 06-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ξεκίνημα των προπονήσεων για τη νέα αγωνιστική περίοδο είχαμε στον Επειό, με μια σπουδαία προσθήκη στο προπονητικό σταφ. Πρόκειται για την πρωταθλήτρια Μαρία Καλογεροπούλου, πρώην αθλήτρια του Ν.Ο. Πύργου, του Επειού και σήμερα του Παναθηναϊκού, με σημαντικές διακρίσεις στο παλμαρέ της και πανελλήνιες νίκες, ακόμα και σήμερα στην κατηγορία masters.

Ο Επειός Ήλιδας, ξεκίνησε τις προπονήσεις στο κολυμβητήριο της Αμαλιάδας. Προπονήσεις αρχικά για τα αγωνιστικά τμήματα και σταδιακά, για τα προαγωνιστικά. Πλάι στον Φώτη Καραμουσαντά, την Γωγώ Κλαυδιανού, προστίθεται και η Μαρία Καλογεροπούλου, η οποία βρέθηκε τη Δευτέρα στο κολυμβητήριο, συζήτησε και συμφώνησε με τον Πρόεδρο του συλλόγου Θοδωρή Σάκκο, προκειμένου να ενταχθεί στο προπονητικό σταφ και να προσθέσει τις γνώσεις και την πολυετή εμπειρία της, στις υπηρεσίες του Επειού Ήλιδας. Ο Επειός, καλωσορίζει την Μαρία Καλογεροπούλου και της εύχεται καλή επιτυχία στο έργο της.

Κατά τα άλλα, οι εγγραφές στον σύλλογο έχουν ξεκινήσει, για αθλητές μικρούς και μεγάλους, με προπονήσεις στη μικρή και τη μεγάλη πισίνα, σε όλες τις κατηγορίες. Μάλιστα από φέτος, προστίθενται στο πρόγραμμα και προπονήσεις πόλο. Θα υπάρχουν τμήματα αγωνιστικής ομάδας, προαγωνιστικής, τεχνικής κολύμβησης, acqua aerobic, αλλά και baby swimming, από 6 μηνών έως 3 ετών με συνοδό.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6944 595 345 και W.Up, 6987 946 600.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος