FOLLOW US: facebook twitter

Επειός Ήλιδας: Εκδρομή στη Ζάκυνθο για κοινή προπόνηση όλων των τμημάτων

Ημερομηνία: 17-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η αγωνιστική περίοδος για την κολύμβηση αρχίζει και στον Επειό Ήλιδας μετρούν αντίστροφα, για τον πρώτο επίσημο αγώνα που θα λάβουν μέρος, στις 26 Νοεμβρίου στην Πάτρα. Το προσεχές Σάββατο, όλα τα τμήματα του συλλόγου, αγωνιστικά, αλλά και προαγωνιστικά, μεγάλοι, αλλά και μικροί αθλητές, θα πραγματοποιήσουν εκδρομή στη Ζάκυνθο για κοινή προπόνηση στο κλειστό κολυμβητήριο του νησιού, μαζί με τους αθλητές της Ζακυνθινής Ένωσης Υγρού Στίβου Ζεύς.
Η εκδρομή αυτή του Επειού, αποσκοπεί στη σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των αθλητών του, των δυο σωματείων, του Επειού και του Δία, αλλά και στην ευκαιρία που θα έχουν οι αθλητές, να συναγωνιστούν. Οι πιο μεγάλοι να κάνουν μια καλή προθέρμανση ενόψει αγωνιστικών υποχρεώσεων, αλλά και οι μικρότεροι να αρχίζουν να μπαίνουν στο αγωνιστικό πνεύμα. Παιδιά πολύ μικρής ηλικίας, από 6-7 ετών, θα έχουν την ευκαιρία ζήσουν την ατμόσφαιρα των αγώνων και να βουτήξουν στην πισίνα, προσπαθώντας να διδαχθούν από τους μεγαλύτερους.
Θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, επειδή ακριβώς έρχεται σε μια χρονική περίοδο όπου πλησιάζουμε στους αγώνες. Μια εκδρομή, η οποία για τους μικρότερους θα δώσει ένα πιο ισχυρό κίνητρο να ξεφύγουν από τη μονοτονία των προπονήσεων. Εξάλλου μιλάμε για ένα πολύ δύσκολο και μοναχικό άθλημα όπως η κολύμβηση, πολύ απαιτητικό και αυτό στον Επειό το γνωρίζουν πολύ καλά, φροντίζοντας σε διαρκή βάση να αυξάνουν τα κίνητρα των νέων παιδιών, να βρίσκονται διαρκώς στην πισίνα και να προσπαθούν να βελτιωθούν. Μιλάμε φέτος για μια μεταβατική περίοδο στον σύλλογο, ο οποίος προσπαθεί να αναδείξει νέους αθλητές, οι οποίοι θα αποτελέσουν το παράδειγμα και για τους μικρότερούς τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος