FOLLOW US: facebook twitter

Επειός Ήλιδας: Διάθεση για σκληρή δουλειά από το ξεκίνημα της σεζόν…

Ημερομηνία: 06-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η διάθεση από όλους τους αθλητές, να προσπαθήσουν, να βελτιωθούν και να καλύψουν το χαμένο έδαφος με όσα έχουν συμβεί τα προηγούμενα δυο χρόνια, ξεκίνησε η κολυμβητική σεζόν για τον Επειό Ήλιδας. Μια σεζόν μεταβατική από κάθε άποψη, στην οποία όλοι καλούνται να βάλουν τα δυνατά τους για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πρώτα και κύρια από τους αθλητές και εν συνεχεία από το τεχνικό επιτελείο.


Ο Επειός, πιστός όπως κάθε χρόνο στην τήρηση του οργανογράμματος, έτσι και φέτος, δουλεύει μεθοδικά με τους κατάλληλους ανθρώπους στα κατάλληλα πόστα. Από τον τεχνικό διευθυντή Αργύρη Σάκκο, τον αρχιπροπονητή Φώτη Καραμουσαντά, ο οποίος έχει το γενικό πρόσταγμα, στους άμεσους συνεργάτες του, την Γωγώ Κλαυδιανού, η οποία έχει και την ευθύνη των αρχάριων αθλητών, καθώς και τον Ανδρέα Παπασπυρόπουλο, ο οποίος έχει την ευθύνη του τμήματος ενηλίκων, ασκώντας παράλληλα και ναυαγοσωστικά καθήκοντα για τον σύλλογο.

 

Καραμουσαντάς: «Στόχος μας να ξαναβρεθούμε στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα»

Μετά από την πάροδο του πρώτου μήνα καθημερινής δουλειάς στην πισίνα, ο αρχιπροπονητής του συλλόγου Φώτη Καραμουσαντάς, κάνει έναν πρώτο απολογισμό και μιλάει για τους στόχους που έχουν τεθεί: «Εκείνο που αρχικά πρέπει να πω, είναι ότι διακρίνω μια διάθεση. Υπάρχει η θέληση από όλους τους αθλητές, σε όλες τις ηλικίες. Σίγουρα έχει χαθεί έδαφος, καθώς τα τελευταία χρόνια, υπήρχαν διαστήματα που δεν γίνονταν προπονήσεις, είτε λόγω της πανδημίας, είτε λόγω των προβλημάτων με το κολυμβητήριο. Καλούμαστε λοιπόν να καλύψουμε αυτό το έδαφος».

Κάνοντας ένα επιπλέον σχόλιο για την αγωνιστική ομάδα, ο Φώτης Καραμουσαντάς αναφέρει: «Θέλουμε να αποκτήσουν οι αθλητές μας εμπειρίες στον συναγωνισμό. Θα χωριστούν σε γκρουπ ανάλογα με τις δυνατότητές τους θέλουμε να πραγματοποιήσουμε κάποιες κοινές προπονήσεις με άλλους συλλόγους. Να βάλουμε τους αθλητές μας στη διαδικασία του συναγωνισμού. Αυτό μπορεί να γίνει είτε ερχόμενοι κάποιοι σύλλογοι στην Αμαλιάδα, είτε πηγαίνοντας εμείς στη δική τους πόλη. Μεγάλος μας στόχος για φέτος, είναι να κυνηγήσουμε και να πιάσουμε ξανά τα όρια για τους Πανελλήνιους Αγώνες. Θέλουμε οι αθλητές μας να κερδίσουν τέτοιες εμπειρίες, θέλουμε ο Επειός να μπορέσει να ακολουθήσει τον βηματισμό των μεγάλων συλλόγων».

 

Κλαυδιανού: «Η κολύμβηση πρέπει να είναι μια προτεραιότητα»

Η Γωγώ Κλαυδιανού, μέλος του τεχνικού επιτελείου, αλλά και υπεύθυνη του τμήματος αρχάριων, μιλάει για τη σημασία της εξάσκησης των μικρών αθλητών στο κολυμβητήριο: «Η κολύμβηση πρώτα απ΄ όλα είναι θέμα ασφάλειας όλων μας. Ένα άθλημα που ασκεί ολόκληρο το σώμα με τον καλύτερο τρόπο. Δεν είναι απλά ένα σπορ, αλλά κάτι σημαντικό για τη ζωή μας. Ζούμε σε μια περιοχή που περιστοιχίζεται από θάλασσα. Η κολύμβηση πρέπει για τα παιδιά να είναι μια προτεραιότητα, όπως ας πούμε είναι η εκμάθηση των αγγλικών. Είναι ένα σημαντικό εφόδιο για κάθε αθλητή και πρέπει να προηγείται, ανεξάρτητα με το ποιο άθλημα μετά θα ακολουθήσει ένα παιδί».

 

Ο Σπύρος Παπαναστασόπουλος και το τμήμα ενηλίκων

Ο Σπύρος Παπαναστασόπουλος, αναπόσπαστο στέλεχος του συλλόγου,  περιγράφει αυτό που κάνει ως ναυαγοσώστης του συλλόγου, του Επειού Ήλιδας: «Μέλημά μου είναι κατά τη διάρκεια της προπόνησης, να παρακολουθώ τους αθλητές σε ολόκληρη την πισίνα, έτσι ώστε να εκτυλίσσεται η προπόνηση με ασφάλεια». Εκτός από καθήκοντα ναυαγοσώστη, ως μέλος του τεχνικού τιμ, έχει επιφορτιστεί και με την ευθύνη του τμήματος ενηλίκων. Εξάλλου ο Επειός, εκτός από την αγωνιστική ομάδα, εκτός από τα τμήματα αρχάριων και τα προαγωνιστικά των μικρών ηλικιών, έχει και τμήμα ενηλίκων, όπου ο κάθε ενήλικος μπορεί να προπονηθεί και να ζήσει τη φανταστική εμπειρία της κολύμβησης με ασφάλεια, όπως μόνο ο Επειός Ήλιδας μπορεί να προσφέρει.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος