FOLLOW US: facebook twitter

Επειός Ήλιδας: Διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑμεΑ για τον Κώστα Διαμαντόπουλο

Ημερομηνία: 29-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μια τρίτη και μια τέταρτη θέση κατέκτησε ο Κώστας Διαμαντόπουλος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ. Ο αθλητής από την Αμαλιάδα, ο οποίος γυμνάζεται με τον Επειό Ήλιδας, συμμετείχε το περασμένο Σαββατοκύριακο στους αγώνες που διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Καλογρέζας.
Ο Κώστας Διαμαντόπουλος, ανήκει στον Α.Σ. Α.μεΑ Βέροιας «Εν Σώματι Υγιεί», και συμμετείχε σε δυο αγωνίσματα, στα 100μ. ύπτιο και στα 50μ. ελεύθερο. Στο ύπτιο κατέλαβε την τρίτη θέση και στο ελεύθερο την τέταρτη. Μάλιστα στα 50μ. ελεύθερο, αποκόμισε μια μοναδική εμπειρία, αγωνιζόμενος απέναντι σε δυο εκ των κορυφαίων αθλητών στον κόσμο: τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη, Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή, κάτοχο Ολυμπιακού ρεκόρ, καθώς και τον Μάριο Κωνσταντίνο Φύκα, Ολυμπιονίκη, Παγκόσμιο Πρωταθλητή, νεότερο Ολυμπιονίκη, το 1996 στην Ατλάντα και σημαιοφόρο της ελληνικής αποστολής των Special Olympics του 1996 στην Αθήνα.


Το Δ.Σ. του Επειού Ήλιδας, συγχαίρει τον Κώστα Διαμαντόπουλο και τον προπονητή του Φώτη Καραμουσαντά, για την πολύ σημαντική αυτή τους προσπάθεια. Επίσης, συγχαίρει τον σύλλογο Αμε.Α στον οποίο ανήκει ο Κώστας Διαμαντόπουλος, ο οποίος, μαζί με τον προπονητή του συλλόγου Αλέξανδρο Καραϊωσηφίδη, εντόπισαν τον Κώστα Διαμαντόπουλο και τον ενέταξαν στη δύναμη του συλλόγου, δίνοντάς του την ευκαιρία να αγωνίζεται σε επίσημες διοργανώσεις.
Ο Επειός Ήλιδας έχει αναπτύξει στενή συνεργασία με τον σύλλογο της Βέροιας και ευελπιστεί και στο μέλλον να δώσει τη δυνατότητα και σε άλλους αθλητές από την περιοχή μας να αγωνιστούν σε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος