FOLLOW US: facebook twitter

Eπανόρθωση και αποκατάσταση

Ημερομηνία: 07-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

«Στις 05-10-2020 αναρτήθηκαν στην εφημερίδα Πρωινή επιστολές που αποδόθηκαν σε μαθητή και μαθήτρια από το Λύκειο και Γυμνάσιο Κρεστένων.

Δηλώνουμε ότι οι επιστολές αυτές δεν εστάλησαν από μαθητή του ΓΕΛ Κρεστένων, ούτε το περιεχόμενο τους ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δεν συμμεριζόμαστε όσα ειπώθηκαν για τους καθηγητές μας. Αντιθέτως, υπήρξε ένας εποικοδομητικός διάλογος συλλόγου καθηγητών και μαθητών για τη λήξη της κατάληψης, η οποία πραγματοποιήθηκε την επόμενη μέρα.   Επιπλέον, γνωρίζοντας πως η κατάληψη δημόσιου κτιρίου δεν είναι νόμιμη πράξη, σεβαστήκαμε απόλυτα το χώρο του σχολείου χωρίς την παραμικρή φθορά. Τέλος, γνωρίζουμε πως η αστυνομία ενημερώθηκε, όπως προβλέπεται, ωστόσο δεν υπήρξε καμιά απειλή από καθηγητές ή γονείς ούτε ζητήθηκε από τους διευθυντές καμία εισαγγελική παρέμβαση. Επομένως, το Γενικό Λύκειο Κρεστένων αποποιείται κάθετα κάθε ευθύνη και συμμετοχή σε δημοσίευση ή κοινοποίηση των συγκεκριμένων επιστολών.

Οι μαθητές του ΓΕΛ Κρεστένων»

Απάντηση: Στη μία επιστολή η υπογραφή ήταν από «μαθητή Λυκείου Κρεστένων» χωρίς περαιτέρω διευκρίνιση, για αυτό και εκ παραδρομής θεωρήσαμε ότι πρόκειται για μαθητή του Γενικού Λυκείου και όχι για μαθητή ΕΠΑΛ, όπως ισχύει. Ζητούμε συγγνώμη για το σφάλμα και ξεκαθαρίζουμε ότι ουδέποτε υιοθετήσαμε το περιεχόμενο των επιστολών και δεν είχαμε πρόθεση να θίξουμε την υπόληψη των διδασκόντων του ΓΕΛ Κρεστένων.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 7/10/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος