FOLLOW US: facebook twitter

Επανέναρξη στο νέο Δημοτικό Σχολείο για τους μαθητές της Ανδραβίδας

Ημερομηνία: 12-01-2021 | Συντάκτης:
«Παρουσία εκπροσώπων του Υπ. Παιδείας σύντομα ο αγιασμός» δήλωσε ο Δήμαρχος Γ. Λέντζας

Στο νέο σχολικό συγκρότημα του Δημοτικού Σχολείου Ανδραβίδας, με τις προκάτ αίθουσες που διαμορφώθηκε μετά τους σεισμούς στην περιοχή, ξεκίνησαν ξανά χθες τα μαθήματα για μαθητές και εκπαιδευτικούς που βρέθηκαν και πάλι όλοι μαζί μετά από μήνες.

Ο αγιασμός στο νέο σχολείο, αναμένεται να γίνει παρουσία εκπροσώπων του Υπουργείου Παιδείας σύντομα- ίσως και της ίδιας της Υπουργού Παιδείας- , σύμφωνα με τον Δήμαρχο Ανδραβίδας Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας ο οποίος βρέθηκε χθες στο σχολικό συγκρότημα παρουσία του Γ.Γ. του Δήμου Κώστα Βαρβαρέσου, των Δημοτικών Συμβούλων Ανδραβίδας Κώστα Χατζή, Χρήστου Μυλωνάκη και Γιάννη Βαρβαρέσου, του προϊσταμένου της Τεχνικής Υπηρεσίας Γιώργου Τσουραπά, των μελών του Τοπικού Συμβουλίου καθώς και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Ο κ. Λέντζας, απευθυνόμενος στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς εξέφρασε τη χαρά του που επιτέλους είναι και πάλι όλοι μαζί καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν αναγκασμένοι να φοιτούν σε διαφορετικά σχολεία και πλέον βρίσκονται σε ένα σύγχρονο χώρο. «Από την αρχή καταφέραμε σε σύντομο χρονικό διάστημα με τη βοήθεια του Δημοτικού Συμβουλίου, της Τεχνικής Υπηρεσίας και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και μπορέσαμε να φτάσουμε στη σημερινή μέρα και να παραδώσουμε ένα σχολείο κόσμημα στα παιδιά μας. Η προσπάθεια μας δεν σταματά εδώ. Αυτό ήταν το πρώτο βήμα. Ήδη έχουμε ξεκινήσει τις ενέργειες για τη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου βιοκλιματικού Δημοτικού Σχολείου στην Ανδραβίδα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος