FOLLOW US: facebook twitter

Επανέναρξη εργασιών και τροποποίηση μελέτης στην Κατακόλου

Ημερομηνία: 31-08-2022 | Συντάκτης:

-Εξοφλήθηκε ο εργολάβος, εγκρίθηκαν οι αλλαγές στις νησίδες

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου

Σε τροχιά επανέναρξης μπαίνουν οι εργασίες στην ανάπλαση που υλοποιείται στον επαρχιακό δρόμο Πύργου-Κατακόλου, στο τμήμα από την είσοδο του Πύργου ως την είσοδο του Αγίου Ιωάννη, καθώς αποπληρώθηκαν οφειλόμενα ποσά στην ανάδοχο εταιρεία στις αρχές του Αυγούστου. Κατόπιν τούτου, εκδόθηκε απόφαση που διακόπτει την ειδική Δήλωση Διακοπής Εργασιών που είχε υποβληθεί τον περασμένο Ιούνιο, εξαιτίας της καθυστέρησης στην εξόφληση των λογαριασμών του έργου.

Ταυτόχρονα εγκρίθηκε από Διεύθυνση Τεχνικών Έργω της ΠΕ Ηλείας η τροποποίηση της μελέτης του ίδιου έργου, σε ό,τι αφορά την κατασκευή των νησίδων  που έχουν κατασκευαστεί και έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος του δρόμου.

Η τροποποίηση αποτέλεσε αίτημα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Ηλείας, η οποία ζήτησε από την εταιρεία που εκπόνησε τη μελέτη, να συναινέσει στις προτεινόμενες τροποποιήσεις όπως αυτές αποτυπώθηκαν σε σχετικό έγγραφο, η οποία και απάντησε θετικά.

Σύμφωνη γνώμη για τις τροποποιήσεις στις νησίδες έδωσε και το Τεχνικό Συμβούλιο της ΠΕ Ηλείας, οπότε και η αναπλ. προϊσταμένη της Διεύθυνσης, Νάνσυ Παναγιωτοπούλου υπέγραψε τη σχετική απόφαση.

Το υποέργο που υλοποιείται στο πρώτο τμήμα του επαρχιακού δρόμου Πύργου-Κατακόλου, έχει προϋπολογισμό δαπάνης 3,75 εκατ. ευρώ, και εντάσσεται στο έργο της βελτίωσης της προσβασιμότητας του επαρχιακού δικτύου από Κατάκολο (διασταύρωση Αγίου Ανδρέα) έως την είσοδο του Πύργου(σιδηροδρομική γραμμή).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος