FOLLOW US: facebook twitter

«Επανεκκίνηση» του Νοσοκομείου Αμαλιάδας από Παπαδάκο-Καρβέλη

Ημερομηνία: 01-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία
Από την επίσκεψη του κ. Καρβέλη στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας
-Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ επισκέφθηκε και τα γραφεία του Σ.ΦΙ.Ν.Α. – Δρομολογούνται προσλήψεις ιατρών και λειτουργία της νέας πτέρυγας

Σημαντικές πρωτοβουλίες έχει αναλάβει ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας και αναπληρωτής Δημάρχου δήμου Ήλιδας κ. Ανδρέας Παπαδάκος, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και να επανέλθει το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας στην πρότερη κατάσταση λειτουργίας του.

Στο πλαίσιο αυτό και σε συνέχεια των επαφών που είχαν στην Πάτρα, ο  διοικητής της 6ης ΥΠΕ  κ. Γ. Καρβέλης επισκέφθηκε την Τρίτη το Νοσοκομείο Αμαλιάδας και συναντήθηκε με τον κ. Αν. Παπαδάκο και την διοικήτρια κα Ειρ.  Αγγελάκου.

Πρώτη στάση ήταν η νέα πτέρυγα, όπου και αναλύθηκαν όλα τα εκκρεμή ζητήματα προκειμένου να δοθεί το ‘πράσινο φως’ για να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατό και ακολούθησε επίσκεψη στο εμβολιαστικό κέντρο.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στο θέμα της λειτουργίας του υπερσύγχρονου αξονικού τομογράφου και του ψηφιακού ακτινολογικού, δωρεές του κ. Ανδρέα Παπαδάκου, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, νοσηλευομένων και εξωτερικών ασθενών.  Ως εκ τούτου τέθηκε επιτακτικά η ανάγκη αντιμετώπισης όλων των προβλημάτων καθώς και της πλήρους στελέχωσης του τμήματος με ιατρικό και λοιπό προσωπικό, ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των παραπάνω ιατρικών μηχανημάτων με την μέγιστη αξιοποίησή τους.

του Νοσοκομείου Αμαλιάδας από Παπαδάκο – Καρβέλη

Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ επισκέφθηκε και τα γραφεία του Σ.ΦΙ.Ν.Α . και συνομίλησε με τον κ. Παπαδάκο

Ακολούθως ο κ. Καρβέλης απεδέχθη την πρόσκληση του κ. Παπαδάκου και επισκέφθηκε τα γραφεία του Σ.ΦΙ.Ν.Α. όπου και ενημερώθηκε για το σκεπτικό δημιουργίας του Συλλόγου . Αξίζει να σημειωθεί άλλωστε ότι ο κ. Παπαδάκος ξεκαθάρισε στον κ. Καρβέλη ότι ο Σύλλογος επικεντρώνεται στην ομαλή λειτουργία όλων των Μονάδων Υγείας στην Ηλεία και κατέστησε σαφές ότι όταν παρίσταται ανάγκη θα πρέπει να υπάρχει αλληλοϋποστήριξη των Νοσοκομείων.

“Μιλάμε για επανεκκίνηση του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, αυτός είναι ο στόχος και είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε καταφέρει και έχουμε αναπτύξει πολύ καλή συνεργασία με τον αγαπητό διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη και δρομολογούμε πολλά πράγματα για το Νοσοκομείο μας και γενικότερα για τον τομέα της υγείας στην Ηλεία” τόνισε ο κ. Παπαδάκος και συμπλήρωσε: “Βρισκόμαστε πολύ κοντά στο να προχωρήσουν οι προκηρύξεις για την κάλυψη θέσεων ιατρών, τόσο στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας όσο και του Πύργου, θα δώσουμε κίνητρα για να έρθουν γιατροί στο Νομό μας και φυσικά σε αυτό το κομμάτι θα υπάρχει και η έμπρακτη στήριξη του Σ.ΦΙ.Ν.Α. και φυσικά αυτό που επιδιώκουμε είναι να επιστρέψουν όλοι οι γιατροί του Νοσοκομείου Αμαλιάδας σε αυτό, εκεί δηλαδή που ανήκουν πραγματικά και είναι οι οργανικές τους θέσεις. Σύντομα θα προχωρήσει και η λειτουργία της νέας πτέρυγας και ήδη έχουμε δρομολογήσει πολλά θέματα τα οποία θα ανακοινώσουμε ”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος