FOLLOW US: facebook twitter

Επανασύνδεση ρεύματος σε καταναλωτές με ληξιπρόθεσμες οφειλές – Αιτήσεις στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Πύργου

Ημερομηνία: 11-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Η Κοινωνική Υπηρεσία και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Πύργου, ενημερώνει τους καταναλωτές ότι ο Δήμος με Απόφαση του Δημάρχου προχώρησε στην σύσταση νέας επιτροπής για την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος σε συμπολίτες με χαμηλά εισοδήματα και στην παροχή εφάπαξ ειδικού βοηθήματος προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις ενεργειακές τους ανάγκες, εφόσον πληρούν τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια, όπως αυτά ορίζονται από τις σχετικέ ΚΥΑ.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέα Βγενόπουλο, οι δικαιούχοι που θα υποβάλλουν αίτηση ώστε να επανασυνδεθεί το ρεύμα που έχει διακοπεί λόγω οφειλών, θα πρέπει να πληρούν τα παρακάτω κριτήρια:

-Η αποσύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος να έχει γίνει έως και 31-10-2018 από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών σύμφωνα με την τροποποίηση σχετικής απόφαση του ΥΠΕΝ.

-Η αποσύνδεση του ρεύματος να είναι της κύριας κατοικίας του προς εξέταση δικαιούχου.

Επίσης σε περίπτωση που οποιοδήποτε εισοδηματικό ή περιουσιακό στοιχείο ή η σύνθεση του νοικοκυριού έχει μεταβληθεί κατά την υποβολή της αίτησης σε σχέση με την τελευταία εκκαθαρισμένη δήλωση φορολογίας εισοδήματος, απαιτείται η προσκόμιση οποιουδήποτε δικαιολογητικού τεκμηριώνει τη μεταβολή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται το σχετικό έντυπο αίτησης και να το υποβάλλουν στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου , Αγ. Σπυρίδωνος 31, τηλ επικοινωνίας 2621031978.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος