FOLLOW US: facebook twitter

Επαναληπτική δημοπρασία από το δήμο Πύργου για τις «Πλάκες» Κατακόλου

Ημερομηνία: 16-06-2021 | Συντάκτης:
Και για τοποθέτηση καντίνας στο Αντλιοστάσιο

Σε επαναληπτική φανερή πλειοδοτική δημοπρασία με προφορικές προσφορές για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης κοινοχρήστων χώρων αιγιαλού και παραλίας προς τρίτους με σχετικό μίσθωμα για την εγκατάσταση ομπρελών & ξαπλωστρών για δύο χρόνια και συγκεκριμένα για το 2021 και το 2022, προχωρά ο δήμος Πύργου για την θέση “Πλάκες” Κατακόλου. Μια από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες του δήμου Πύργου  που βρίσκεται στο Κατάκολο δίπλα από το λιμάνι και που είναι θετικό να είναι οργανωμένη,  αφού  πέρα από το ότι φιλοξενούσε πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά, λόγω και της τοποθέτησης σιτρακ εξυπηρετεί και πολλά άτομα με ειδικές ανάγκες. Υπό κανονικές βεβαίως συνθήκες προ covid είχε και μεγάλη επισκεψιμότητα τουριστών από την κρουαζιέρα.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 9 το πρωί στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο σύμφωνα με τους όρους της 12753/12-5-2021 διακήρυξης. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν τις προσφορές τους έως τις 17 Πέμπτη  17 Ιουνίου και ώρα 15.00 στο πρωτόκολλο του Δήμου Πύργου.

Επίσης με την ίδια διαδικασία, δημοπρατείται εκ νέου η παραχώρηση απλής χρήσης κοινοχρήστων χώρων αιγιαλού και παραλίας προς τρίτους, για την εγκατάσταση και λειτουργία τροχήλατης καντίνας (αυτοκινούμενης ή μη) στην θέση Αντλιοστάσιο Σπιάντζας, την Παρασκευή 18 Ιουνίου στις 9 το πρωί. Κατάθεση προσφορών έως τις 17 Ιουνίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος