FOLLOW US: facebook twitter

Επαναλειτουργούν οι Ιαματικές Πηγές Καϊάφα 

Ημερομηνία: 24-06-2021 | Συντάκτης:
Άνοιξαν το περασμένο Σάββατο με νέα υγειονομικά πρωτόκολλα

Ανοιχτές για το κοινό είναι από το περασμένο Σάββατο οι Ιαματικές Πηγές Καϊάφα, καθώς ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες και δόθηκε το «πράσινο φως» από την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου. Όπως ανέφερε στην «Πρωινή» ο διευθυντής των Ιαματικών Πηγών, Νίκος Λευκαδίτης, το τριήμερο επισκέφθηκαν αρκετοί τα λουτρά και ήδη καταγράφεται ενδιαφέρον για τους επόμενους μήνες του καλοκαιριού.

«Στόχος μας ήταν να καταφέρουμε να ανοίξουμε μέσα στον Ιούνιο και το επιτύχαμε. Τα Ιαματικά Λουτρά ξεκίνησαν τη λειτουργία τους για φέτος από το περασμένο Σάββατο και ήδη είχαμε αρκετές επισκέψεις το τριήμερο, τόσο από ντόπιους κατοίκους όσο και από επισκέπτες. Παράλληλα, έχουν αυξηθεί τα τηλέφωνα από ενδιαφερόμενους που θέλουν να επισκεφθούν τα λουτρά, κυρίως για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο», τόνισε ο κ. Λευκαδίτης εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι σταδιακά η επισκεψιμότητα θα επανέλθει στα επίπεδα πριν από την πανδημία.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΤΑΔ, η επαναλειτουργία των Ιαματικών Πηγών Καϊάφα είναι προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα που επιβάλλει η αντιμετώπιση της πανδημίας, για αυτό και όλες οι θεραπευτικές υπηρεσίες τους παρέχονται σύμφωνα με όλα τα μέτρα υγιεινής και προστασίας κατά της Covid-19.

Η ΕΤΑΔ ΑΕ ολοκλήρωσε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, διαδικασίες και αναγκαίες εργασίες συντήρησης των συγκεκριμένων υποδομών, ώστε να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία των ιαματικών πηγών και την προστασία των επισκεπτών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή της. Για την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού, θα τηρείται αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο. Όλοι οι χώροι θα απολυμαίνονται συστηματικά ανά τακτά διαστήματα, ενώ το προσωπικό θα κάνει, όπως ορίζεται, self-test.

Όλοι οι λουόμενοι θα πρέπει να φορούν υποχρεωτικά μάσκα κατά την είσοδο και παραμονή τους στους χώρους του υδροθεραπευτηρίου, ενώ υποχρεωτική είναι η επίσκεψη στο ιατρείο για την απαραίτητη βεβαίωση από τον ιατρό της ιαματικής πηγής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος