FOLLOW US: facebook twitter

Επαφές Ανδρέα Νικολακόπουλου με ΚτΥπ και εργολάβο: «Μέχρι 15 Σεπτεμβρίου χωρίς άλλες καθυστερήσεις στο Λύκειο Καράτουλα»

Ημερομηνία: 27-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Ο βουλευτής Ηλείας από παλαιότερη συνάντηση με τον Αθ. Γιάνναρη για το σχολείο Καράτουλα.

Κάθε δυνατή προσπάθεια και πίεση τόσο προς την ΚτΥπ όσο και προς τον ίδιο τον εργολάβο, για να υπάρξει ετοιμότητα λειτουργίας του Λυκείου στο Καράτουλα άσκησε ο βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, τονίζοντας για μία ακόμη φορά ότι επιτέλους πρέπει να δοθεί λύση σε ένα πρόβλημα που ταλανίζει την περιοχή τα τελευταία χρόνια.

Όπως σημειώνει ο κ. Νικολακόπουλος, ο οποίος έχει συχνή συνεργασία και με τον Δ/ντα Σύμβουλο της ΚτΥπ Αθ. Γιάνναρη, ο εργολάβος δεσμεύθηκε επιτέλους ότι το σχολείο θα είναι έτοιμο και θα μπορεί να παραδοθεί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Νικολακόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να υπάρξει άλλη περαιτέρω καθυστέρηση και διεμήνυσε ότι “δεν νοείται να ξαναμπούν τα παιδιά της περιοχής στα «γερασμένα», ακατάλληλα και επικίνδυνα λυόμενα. Είναι κάτι που δεν μπορούμε πλέον να το αφήνουμε να «καρκινοβατεί» και να θέτει κάθε φορά σε αγωνία μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς στο Καράτουλα”.

“Περιμένω” – κατέληξε ο κ. Νικολακόπουλος – “αυτή τη φορά να επικρατήσει η συνέπεια και η λογική και από πλευράς αναδόχου να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα το έργο ,που θέλουμε να αποτελέσει σημείο παιδαγωγικής αναφοράς, «στολίδι» για την περιοχή και χώρο δημιουργικής γνώσης από τα ταλαντούχα αλλά αδικημένα παιδιά μας στο Καράτουλα ,που έμειναν τόσα χρόνια χωρίς εκπαιδευτική στέγη.”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος