FOLLOW US: facebook twitter

Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων: Ανακοινώθηκε από τους Εμπορικούς Συλλόγους Πύργου και Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 05-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

Σε γιορτινούς και Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς θα κινηθεί από την επόμενη εβδομάδα η αγορά του Πύργου και της Αμαλιάδας, καθώς την Δευτέρα 17 Δεκέμβρη εγκαινιάζεται από τους δύο Εμπορικούς Συλλόγους  , το Εορταστικό ωράριο που θα ισχύει για όλη την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, έως και τις 2 Ιανουαρίου 2019, με την ελπίδα και την ευχή για ανάκαμψη της αγοραστικής κίνησης και του τζίρου των καταστημάτων. Η αγορά έχει ήδη αρχίσει να κινείται σε γιορτινούς ρυθμούς, οι βιτρίνες των καταστημάτων έχουν στολιστεί και οι επαγγελματίες είναι πανέτοιμοι για να καλύψουν τις απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού με πολύ καλά προϊόντα και καλές τιμές.

Σε ότι αφορά το εορταστικό ωράριο, τα καταστήματα του Πύργου και της Αμαλιάδας θα είναι ανοιχτά κάθε μέρα πρωί και απόγευμα από 17-12-2018 έως και 22-12-2018 από 8 π. μ – 14.30 και από 17.00- 21.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή και Σάββατο από 8 π.- 15.00 .  Την Κυριακή 23-12 -2018 η αγορά θα είναι ανοιχτή όλη την ημέρα από τις 11 το πρωί ως τις 6  το απόγευμα για να μπορέσει ο κόσμος να κάνει τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια του. Παραμονή Χριστουγέννων, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 8 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα συνεχόμενα. Στις 25 και 26 του μήνα ΑΡΓΙΑ  και επιστροφή στο εορταστικό ωράριο στις 27 Δεκέμβρη με το ίδιο ωράριο της προηγούμενης εβδομάδας με ανοιχτή και πάλι την Κυριακάτικη αγορά στις 30 Δεκέμβρη. Παραμονή Πρωτοχρονιάς 31 Δεκέμβρη η αγορά θα είναι ανοιχτή με συνεχές ωράριο από τις 8 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα και την Πρωτοχρονιά 1 Δεκέμβρη και 2 Δεκέμβρη όλη η αγορά θα έχει αργία και τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Οι Εμπορικοί Σύλλογοι Πύργου και Αμαλιάδας στέλνουν τις θερμές ευχές τους στο καταναλωτικό κοινό για χαρούμενες γιορτές με αγάπη, υγεία και καλά ψώνια και εύχονται καλές δουλειές στους επαγγελματίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος