FOLLOW US: facebook twitter

E.O.K.: Την Παρασκευή η απόφαση για την διοίκηση Πρωτοδικείου

Ημερομηνία: 08-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μέχρι αύριο η Ε.Ο.Κ. θα συνεχίζει να πορεύεται με μια διοίκηση Πρωτοδικείου συγκροτημένη σε… δύο σώματα! Όπως έγραψε το basketa.gr, χθες το μεσημέρι εκδικάστηκε στο Πρωτοδικείο η αίτηση που κατατέθηκε από την παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου, για αντικατάσταση από την προσωρινή διοίκηση των Γιώργου Βασιλακόπουλου, Αριστείδη Γολέμη. Το Πρωτοδικείο ενημέρωσε ότι θα εκδώσει την απόφασή του αύριο Παρασκευή 9 Απριλίου.

Η αιτιολογία του αιτήματος ήταν ότι προχώρησαν σε παράτυπη διακοπή της συνεδρίασης της περασμένης Δευτέρας, προκαλώντας το… κομφούζιο που ακολούθησε.

Προτάθηκε επίσης από την πλευρά Λιόλιου, τα δύο μέλη να αντικατασταθούν από τους Χρήστο Βασιλειάδη και Βασίλη Ντάκουρη, καθώς τα τρία αναπληρωματικά μέλη της αρχικής διοίκησης, έχουν ήδη γίνει τακτικά μετά τις τρεις πρώτες παραιτήσεις και δεν υπάρχουν άλλα.

Από την άλλη πλευρά, οι δικηγόροι της πλευράς Βασιλακόπουλου, τόνισαν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος αντικατάστασης των δύο μελών. Υπεραμύνθηκαν του νόμιμου όλων των ενεργειών που έχουν γίνει μέχρι τώρα και κατέθεσαν και χαρτί ζητώντας τη νομιμοποίηση της διοίκησης που συγκροτήθηκε την Τρίτη σε σώμα. Εαυτή νόμιμη θεωρεί και η διοίκηση που έχει συγκροτηθεί με πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου και το Πρωτοδικείο είναι αυτό που θα αποφασίσει αύριο ποια διοίκηση εκ των δύο είναι νομίμως εκλεγμένη. Θυμίζουμε πως η διοίκηση Βασιλακόπουλου, όρισε εκλογές στην Ομοσπονδία για τις 30 Μαΐου με φυσική παρουσία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος