FOLLOW US: facebook twitter

Ε.Ο.Κ.: «Η διακοπή οφείλεται αποκλειστικά σε απόφαση της Κυβέρνησης»

Ημερομηνία: 16-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Ε.Ο.Κ. τοποθετήθηκε ακόμα μια φορά για τη διακοπή των πρωταθλημάτων από την Α2 και κάτω, τονίζοντας πως είναι αποκλειστικά απόφαση της Κυβέρνησης και ότι η Ομοσπονδία είναι έτοιμη, εφόσον αρθούν οι απαγορεύσεις, να προχωρήσει στην άμεση επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας.
Η ανακοίνωση της Ε.Ο.Κ. αναφέρει:
«Το Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. έχει δημόσια και κατ’ επανάληψη κάνει γνωστό ότι η διακοπή της αθλητικής δραστηριότητας, εκτός των αγώνων της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο σε απόφαση που έχει ληφθεί από τις 2-11-2020 από την Κυβέρνηση.
Η διακοπή αυτή εξακολουθεί να είναι σε ισχύ, σύμφωνα και με τις ανά τακτά διαστήματα επικαιροποιήσεις των απαγορεύσεων από την πολιτεία, που δεν είναι δυνατόν νομίμως να παρακαμφθούν από την Ομοσπονδία, αλλιώς θα οδηγηθούμε σε περιπέτειες διοικητικές και δικαστικές.
Για μία ακόμη φορά η Ε.Ο.Κ. δηλώνει δημόσια και προς κάθε ανησυχούντα ότι και επιθυμεί και είναι καθ’ όλα έτοιμη, εφόσον αρθούν οι πιο πάνω αναφερόμενοι περιορισμοί και απαγορεύσεις, να προχωρήσει στην άμεση επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας στο χώρο της.
Κρίνεται αναγκαία η επανάληψη αυτής της αναλυτικής ενημέρωσης και επεξήγησης, προς άρση κάθε παρεξήγησης, νεφελώδους προσέγγισης, προσπάθειας παραπληροφόρησης και μετάθεσης ευθυνών.
Οι καθαρές λύσεις φέρνουν τα σωστά αθλητικά αποτελέσματα και ευνοούν τις σωστές αθλητικές σχέσεις».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος