FOLLOW US: facebook twitter

Ε.Ο.Κ.: 60 επιπλέον σωματεία διεκδικούν συμμετοχή στις εκλογές!

Ημερομηνία: 24-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με απόφαση του Πρωτοδικείου περίπου 60 σωματεία, που δεν ανήκουν στο Μητρώο και δεν έχουν λάβει την ειδική αθλητική αναγνώριση από την Γ.Γ.Α., αναμένεται να ζητήσουν την ένταξή τους στον εκλογικό κατάλογο της ΕΟΚ.. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, 512 είναι τα σωματεία που έχουν εξασφαλίσει την επικύρωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και μπορούν να συμμετάσχουν στις αρχαιρεσίες της Ε.Ο.Κ., οι οποίες έχουν οριστεί για τις 30 Μαΐου στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ο παραπάνω αριθμός θα αυξηθεί κατά περίπου 12%, στην περίπτωση που ο δικαστικός αντιπρόσωπος των εκλογών αποδεχθεί την δικαστική απόφαση που έχουν στα χέρια του περίπου 60 σωματεία (τα περισσότερα ανήκουν στην Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.), σύμφωνα με την οποία, θεωρούνται ενεργά κι επομένως έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές, παρότι δεν ανήκουν στο Μητρώο αν και έχουν αθλητική αναγνώριση και αγωνιστική παρουσία. Η ένταξη των συγκεκριμένων σωματείων στον εκλογικό κατάλογο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ενισχύσει κατά κύριο λόγο τον Άγγελο Παπανικολάου, ο οποίος στηρίζεται από δυνάμεις που πρόσκεινται στην απερχόμενη διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Αυτό που μένει επίσης να μάθουμε είναι αν η Πολιτική Προστασία θα δώσει την συγκατάθεσή της για μια εκλογική διαδικασία που θα συγκεντρώσει περί τα 600 άτομα στη Λεωφόρο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος