FOLLOW US: facebook twitter

Εντυπωσίασε η πανέμορφη Βασίλισσα του Καρναβαλιού στην Αμαλιάδα!

Ημερομηνία: 20-02-2023 | Συντάκτης:

3500 καρναβαλιστές σήκωσαν στο πόδι όλη την πόλη!!

Με τη Μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση κορυφώθηκαν χθες οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Καρναβάλι Αμαλιάδας 2023, που διοργάνωσε ο δήμος Ήλιδας με τον εμπορικό σύλλογο και το σύλλογο εστίασης.

Συνολικά 3500 καρναβαλιστές σκορπισαν στη λαοθάλασσα των θεατών που κατέκλυσαν την Αμαλιάδα, κέφι χαρά και γέλιο και με πειράγματα , πολύ μουσική και χορό σήκωσαν όλη την πολη στο πόδι! Τα πληρώματα με φαντασία, χιούμορ και κοινωνική ευαισθησία μαζί με τα άρματα δημιουργησαν ένα φαντασμαγορικό θέαμα!

Την παρέλαση άνοιξε η εντυπωσιακή Βασίλισσα του φετινού Καρναβαλιού, η πανέμορφη Σοφιάνα Δημητροπούλου από την Αμαλιάδα, μαθήτρια Λυκείου, σε ένα άρμα με σημαντικό συμβολισμό και θέμα την έμφυλη βία, που ειδικά το 2022 απασχόλησε ιδιαίτερα την κοινή γνώμη. Ο Βασιλιάς Καρνάβαλος συμμετείχε ι και αυτός σατιρίζοντας την ενεργειακή κρίση, ενώ στο τέλος της παρέλασης έγινε παραδοσιακή η καύση του .

Τη μουσική επιμέλεια της μεγάλης Καρναβαλικής Παρέλασης έχει αναλάβει ο γνωστός dj Τάσος Γαβριλιάδης, ενώ την παρουσίαση ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Θεόδωρος Δανίκας, από την Αμαλιάδα. Ο δήμαρχος Γιάννης Λυμπέρης ευχήθηκε στον κόσμο να περάσει καλά και να διασκεδάσει.

Αμέσως μετά στην πλατεία Αγίου Αθανασίου το γλέντι συνεχίστηκε με μουσική και χορό για όλο τον κόσμο και τα πολύχρωμα πυροτεχνήματα έκλεισαν τη βραδιά!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος