FOLLOW US: facebook twitter

Εντός της ημέρας η αποκατάσταση της υδροδότησης στην Ανδραβίδα, λόγω της χθεσινής πυρκαγιάς από βραχυκύκλωμα στον υδατόπυργο

Ημερομηνία: 14-07-2020 | Συντάκτης:

Αργά χθες το βράδυ (13/7/20) προκλήθηκε φωτιά από βραχυκύκλωμα στον υδατόπυργο της Ανδραβίδας. Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ενημερώνουμε τους δημότες της Ανδραβίδας ότι λόγω της πυρκαγιάς στον υδατόπυργο έχει προκληθεί πρόβλημα στην υδροδότηση όλης της πόλης. Από νωρίς το πρωί, συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου με Υδραυλικούς, και Ηλεκτρολόγους, προσπαθούν να αποκαταστήσουν τη βλάβη όσο πιο γρήγορα γίνεται. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των αρμοδίων υπηρεσιών, η βλάβη θα έχει αποκατασταθεί εντός της ημέρας.

Επίσης ύστερα από πολλαπλές επαφές του Δήμαρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζα Γ. με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Πηνειού κ. Παπαδόπουλου Β., ο Πρόεδρος του Πηνειού ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει η λειτουργία του διυλιστηρίου του Φράγματος Πηνειού, το αργότερο μέχρι αύριο 15 Ιουλίου.

Με την έναρξη της λειτουργίας του διυλιστηρίου θα δοθεί λύση σε μεγάλο τμήμα του Δήμου μας, ιδίως τους θερινούς μήνες όπου η ζήτηση και κατανάλωση νερού είναι αυξημένη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος