FOLLOW US: facebook twitter

Εντοπίστηκαν τρεις καλλιέργειες ναρκωτικών στην Ηλεία

Ημερομηνία: 31-08-2022 | Συντάκτης:

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω δυο άνδρες, δικογραφία σε βάρος ενός τρίτου

  • Οι αστυνομικοί εκρίζωσαν και κατάσχεσαν συνολικά (99) δενδρύλλια κάνναβης

Συνελήφθησαν, προχθές το μεσημέρι και το απόγευμα, σε διαφορετικές περιπτώσεις σε περιοχές του Δήμου Πύργου και του Δήμου Ήλιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δύο ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για  καλλιέργεια ναρκωτικών.

Παράλληλα, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Σε ότι αφορά την πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, πραγματοποίησαν έρευνα χθες το απόγευμα, σε δασική περιοχή, του Πύργου, όπου εντόπισαν φυτεία που αποτελούνταν από είκοσι δενδρύλλια κάνναβης, που καλλιεργούσε ο πρώτος συλληφθείς, το ύψος των  οποίων έφτανε μέχρι και τα τρία μέτρα.

Στη δεύτερη περίπτωση, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, διενήργησαν έρευνα σε αγρόκτημα σε περιοχή του Δήμου Ήλιδας, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης, που καλλιεργούσε ο δεύτερος συλληφθείς, το ύψος των οποίων έφτανε τα τέσσερα μέτρα.

Στην τρίτη περίπτωση οι αστυνομικοί εντόπισαν σε δασική περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας (72) δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2,5 μέτρων περίπου, τα οποία εκρίζωσαν και κατάσχεσαν. Επιπλέον, στο χώρο της καλλιέργειας βρέθηκε και κατασχέθηκε μια συσκευασία με (850) γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, (φούντες).

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους Εισαγγελείς Πρωτοδικών Ηλείας και Αμαλιάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος