FOLLOW US: facebook twitter

Εντολές εκκένωσης σε 19 χωριά της Ηλείας! – Εκκενώθηκε και η κατασκήνωση στη Φρίξα

Ημερομηνία: 06-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Εντολή για την προληπτική εκκένωση δεκαεννέα κοινοτήτων της Ηλείας έχει δοθεί από την Τετάρτη το μεσημέρι οπου και εκδηλώθηκε η φωτιά στην περιοχή Ηράκλεια, του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Η πλέον πρόσφατη είναι η εντολή, χθες στις 3 το μεσημέρι, για την προληπτική εκκένωση της κοινότητας Φρίξα, λόγω του πύρινου μετώπου που βρίσκεται σε εξέλιξη. Μάλιστα, νωρίτερα, είχαν εκκενωθεί οι εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης Olympia Camp όπου όλα τα παιδιά μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στη Μαθητική Εστία Κρεστένων.

Οι κάτοικοι της Ηλείας, έχουν λάβει αρκετά μηνύματα από το 112 για την προληπτική εκκένωση της Αρχαίας Ολυμπίας και των χωριών Βίλιζα, Πεύκες, ‘Ανω – Κάτω Λούβρο, Μουριά, Λινάρια, Κάμενα, Βίλλια, Χελιδόνι, Μιράκα, Πελόπιο, Πλάτανος, Καυκανιά, Ηράκλεια, Κοσκινά, Μάγειρα και Κλαδέο δίνοντας ταυτόχρονα οδηγίες για το προς τα που πρέπει να κατευθυνθούν ενώ αντίστοιχες ανακοινώσεις εξέδωσε και η Αστυνομία ενημερώνοντας τους οδηγούς για τη διακοπή κυκλοφορίας σε περιοχές της Ηλείας όπου γίνεται ρίψη νερού από ενάερια μέσα του πυροσβεστικού σώματος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος