FOLLOW US: facebook twitter

Έντεκα σχολεία τελούν υπό κατάληψη στην Ηλεία – Κανονικά τα μαθήματα στο Γυμνάσιο Λύκειο Καράτουλα παρά τα προβλήματα

Ημερομηνία: 30-09-2020 | Συντάκτης:

Εξακολουθούν να απέχουν από τα μαθήματα τους, οι μαθητές έντεκα συνολικά σχολείων της Ηλείας, αντιδρώντας στα ελλιπή μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό και διεκδικώντας μείωση των μαθητών ανά τμήμα.

Τις τελευταίες μέρες, πολλά είναι τα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Νομού που ανοιγοκλείνουν με το 4ο Γυμνάσιο Πύργου να παραμένει για 3η βδομάδα κλειστό (άνοιξε μόνο για δυο μέρες την περασμένη βδομάδα).

Χθες σε κατάληψη ήταν το 1ο και το 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, τα ΓΕΛ Βαρθολομιού, Γαστούνης και 2ο Πύργου, το 1ο και το 2ο ΕΠΑΛ Πύργου και το 1ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας και τα Γυμνάσια Γαστούνης και 4ο Πύργου.

Οι μαθητές του Γυμνασίου Λυκείου Καράτουλα, επέστρεψαν χθες κανονικά στα μαθήματα τους, παρότι τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο καινούργιο κτίριο από την πρόσφατη κακοκαιρία δεν έχουν ακόμα επιλυθεί.

Δυο τμήματα της α’ τάξης του Γυμνασίου (Α1 και Α2) έχουν μεταφερθεί σε άλλες αίθουσες διδασκαλίας και δεν συνέχισαν τα μαθήματα στους διαδρόμους όπως την προηγούμενη βδομάδα.

Μάλιστα σήμερα αναμένεται συνάντηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου με το Γυμνασιάρχη προκειμένου να συζητήσουν όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος