FOLLOW US: facebook twitter

Έντεκα νέες παιδικές χαρές στο Δήμο Πηνειού!

Ημερομηνία: 19-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

Ούτε μία, ούτε δυο, αλλά έντεκα νέες παιδικές χαρές θα αναβαθμιστούν στο Δήμο Πηνειού, μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης με τον  νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «Ι.ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.” όπου θα υλοποιήσει το έργο «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Πηνειού» προϋπολογισμού 220.900,00€ με Φ.Π.Α.

Η ανωτέρω προμήθεια έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΙΙΙ (υπ’αριθμ.53728/3-10-2018 απόφαση ένταξης). «Άλλη μία δέσμευση μας γίνεται πραγματικότητα» σχολίασε ο πρ. Δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός επισημαίνοντας ότι δεν υπήρξε χρηματοδότηση και πρόσκληση που να μη συμμετείχαμε.

Εξάλλου, ολοκληρώθηκε η κατασκευή της πλατείας στη συμβολή των οδών Θινών και Αρχαίας Ήλιδας του Βαρθολομιού. Οι εργασίες κατασκευής της πλατείας στοχεύουν στην αισθητική και λειτουργική αναβάθμισης του αστικού χώρου της περιοχής, σημείωσε ο πρ. Δήμαρχος Αλέξης Καστρινός τονίζοντας ότι η έκταση της πλατείας είναι 740 τμ περίπου και μαζί με την πλατεία υλοποιήθηκε και η πλακόστρωση της οδού- αδιάνοικτη ως σήμερα- στο πρόσωπο της ιδιοκτησίας του Δήμου Πηνειού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος