FOLLOW US: facebook twitter

Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας: Εκδηλώσεις για την Προσκοπική Ημέρα Σκέψης

Ημερομηνία: 18-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Οι Πρόσκοποι όλου του κόσμου κάθε χρόνο την 22α Φεβρουαρίου γιορτάζουν την ”Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης”, στη μνήμη των γενεθλίων του ιδρυτή του Προσκοπισμού και είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Φιλία, Ειρήνη και Συναδέλφωση των λαών της γης, όμως πάνω απ όλα να θυμηθούν και να επαναβεβαιώσουν, νεότεροι και παλιοί, την προσφορά τους στη Νεολαία , τον Συνάνθρωπο και το Κοινωνικό Σύνολο.

Στην περιοχή μας, προετοιμάζονται σειρά εκδηλώσεων ,που διοργανώνει η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, που θα γίνουν  Σάββατο, 20η Φεβρουαρίου και ώρα 11,30 πμ

Συγκεκριμένα, στην είσοδο των γραφείων τους 28ης Οκτωβρίου 4 [πρώην ΠΥΡΓΙΟΝ] θα προσφερθούν γλυκίσματα και ενημερωτικά φυλλάδια για το νόημα της Ημέρας, ανταλλάσσοντας  ευχές.,

Μια λιτή εκδήλωση, παρουσία ελαχίστων εμπλεκομένων λόγω της τήρησης των μέτρων κατά του covid 19 και ευρισκόμενοι σε ανοιχτό χώρο με όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Καλούνται να λάβουν μέρος σ΄ αυτή οι Παλαιοί Πρόσκοποι, τα μέλη των Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης, οι εν ενεργεία βαθμοφόροι και οι φίλοι του Προσκοπισμού όλου του Νομού. Τα γλυκίσματα είναι ευγενική Χορηγία του καταστήματος ”Π Μ Προζύμι και Μέλι”.

Με αφορμή μάλιστα την Ημέρα Σκέψης οι Βαθμοφόροι του Συστήματος Προσκόπων Πύργου την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 19:30 διοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση. «Είναι μια ευκαιρία να ανταμώσουμε αυτή τη μέρα, πολλές γενιές Προσκόπων της Ηλείας που πλέον βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη της Ελλάδας αλλά και του κόσμου» επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος