FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας

Ημερομηνία: 13-04-2022 | Συντάκτης:

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας συναντήθηκε χθες με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας Ταξίαρχο κ. Οικονομόπουλο Μιχαήλ.
Τα μέλη της Ένωσης, αφού καλωσόρισαν στη Διεύθυνση τον νέο Διευθυντή, του εκφράσαν τις ολόθερμες ευχές τους και εν γένει του Αστυνομικού προσωπικού, για υγεία και επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Εν συνεχεία παρουσίασαν τις θέσεις και τις προτάσεις της Ένωσής, οι οποίες όπως τόνισαν αποσκοπούν στην βελτίωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών ,με στόχο μια πιο ποιοτική Αστυνόμευση στην περιοχή μας, ενώ συζητήσαν διεξοδικά μαζί του διάφορα θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους της Διευθύνσεως και τα οποία χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Με σχετική ανακοίνωση, η Ένωση επισημαίνει: “Ο κύριος Διευθυντής αφού μας άκουσε με προσοχή δεσμεύτηκε για μια αγαστή συνεργασία με το σύνολο του αστυνομικού προσωπικού, προκειμένου να υπάρχει εύρυθμη λειτουργία όλων των αστυνομικών υπηρεσιών του νομού, χωρίς να διασαλεύονται τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα μας. Μετά το πέρας της συζήτησης μας, ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, προσφέραμε στον κ. Διευθυντή την εικόνα του Αγίου Χαράλαμπου, πολιούχου της πόλεως μας, με την ευχή να τον συνοδεύει πάντα η χάρη και η ευλογία του Αγίου Χαράλαμπου κατά την άσκηση των καθηκόντων του, προς όφελος όλων των πολιτών του νομού μας”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος