FOLLOW US: facebook twitter

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας: Απονομή τιμητικής πλακέτας σε δύο συναδέλφους που συνταξιοδοτήθηκαν

Ημερομηνία: 05-04-2023 | Συντάκτης:

Στο περιθώριο του Δ.Σ. η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας προέβη στην απονομή τιμητικής πλακέτας, για την προσφορά τους στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, σε δύο ακόμα συναδέλφους μας που την χρονιά που πέρασε αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την ενεργό δράση. Ο λόγος για τους ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΛΙΑ Επαμεινώνδα και ΣΦΡΙΝΤΖΕΡΗ Βασίλειο, δύο συναδέλφους οι οποίοι καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας τους αποτέλεσαν για όλους μας παράδειγμα ήθους, επαγγελματισμού και προσφοράς.

Άλλωστε η διάθεση για προσφορά στο συνάδελφο οδήγησε τον Νώντα να ασχοληθεί με το συνδικαλιστικό κίνημα της Αστυνομίας, το οποίο υπηρέτησε με συνέπεια επί σειρά ετών, καθώς οι συνάδελφοι τον τίμησαν με την ψήφο τους εξελέγοντάς τον στο Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, αναλαμβάνοντας την θέση τόσο του ταμία όσο και του αντιπροέδρου. Επιπλέον διατέλεσε αντιπρόσωπος του νομού Ηλείας στην  Π.Ο.ΑΣ.Υ. ενώ υπήρξε μέλος του Δ.Σ. και της εκτελεστικής γραμματείας αυτής.

Με την δράση του τίμησε αναμφισβήτητα τον θεσμικό του ρόλο αφήνοντας, για όλους εμάς που συνεχίζουμε, μια σπουδαία παρακαταθήκη. Βασίλη και Νώντα σας ευχόμαστε να είστε πάντα καλά, να έχετε υγεία εσείς και η οικογένειά σας και να χαρείτε κάθε στιγμή του συνταξιοδοτικού σας βίου. Θα είστε πάντα δύο από εμάς.

Καλοί πολίτες!!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος