FOLLOW US: facebook twitter

Ενός λεπτού σιγής κράτησε η Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής στη μνήμη των δύο εκπαιδευτικών που έσβησαν στην Πατρών-Πύργου

Ημερομηνία: 16-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ενός λεπτού σιγής κράτησε η Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, στη μνήμη των δύο εκπαιδευτικών, Δημήτρη Βασιλακόπουλου και Νίκου Ρόδη που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα επιστρέφοντας στα σπίτια τους από γενικό Λύκειο Λεχαινών όπου δίδασκαν.

Τόσο η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως όσο και ο πρόεδρος της Επιτροπής αλλά και τα μέλη της εξέφρασαν τα θερμά συλλυπητήριά τους προς τις οικογένειες των δύο άτυχων εκπαιδευτικών. Η κ. Κεραμέως ανέφερε ότι ήδη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου έχει επικοινωνήσει με τους οικείους τους για να εκφράσει τη συμπαράσταση της πολιτείας σε αυτό το τραγικό γεγονός.

Ο πρώην υπουργός Παιδείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης που πήρε τη πρωτοβουλία για την τήρηση ενός λεπτού σιγής επεσήμανε ότι το τραγικό συμβάν αφορά πολλούς εκπαιδευτικούς που διανύουν χιλιόμετρα για να καλύψουν τα κενά στα σχολεία και σε αυτό έχει ευθύνες η Πολιτεία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος