FOLLOW US: facebook twitter

Ενίσχυση τμημάτων Τροχαίας Πύργου και Ήλιδας με δέκα Αστυνομικούς

Ημερομηνία: 22-06-2022 | Συντάκτης:

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας


Με δέκα άτομα για χρονικό διάστημα τριών μηνών και ενόψει της θερινής περιόδου, ενισχύονται τα τμήματα Τροχαίας Πύργου και Ήλιδας μετά τη θετική ανταπόκριση που είχε το αίτημα της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας προς τον Αρχηγό του Σώματος Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα.

Όπως τονίζει το Δ.Σ. της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, οι προαναφερόμενες υπηρεσίες του νομούκατόπιν σχετικής διαταγής του Αρχηγείου ενισχύονται με δέκα (5+5) άτομα. “Η Ε.Ο Πατρών-Πύργου αποτελεί αν όχι το χειρότερο, ένα από τα χειρότερα οδικά δίκτυα της χώρας έχοντας στερήσει εκατοντάδες ζωές συνανθρώπων μας όλα αυτά τα χρόνια, καθιστώντας την κίνδυνο για την δημόσια ασφάλεια. Οι υπηρεσίες τροχαίας του νομού παρά τις σημαντικές τους ελλείψεις σε προσωπικό καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια, προκειμένου να αστυνομεύσουν το συγκεκριμένο οδικό δίκτυο και η έκδοση της σχετικής διαταγής θα ενισχύσει τις προσπάθειες των συναδέλφων προς όφελος των πολιτών του νομού αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών που πρόκειται να επιλέξουν τον νομό μας για τις διακοπές τους την θερινή περίοδο.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας που εμπράκτως απέδειξε ότι για το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας τα θέματα τροχαίας αστυνόμευσης των εθνικών και επαρχιακών οδών της χώρας είναι εξίσου σημαντικά με αυτά που άπτονται της δημόσιας τάξης και ασφάλειας των πολιτών. Ως Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Ηλείας θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο για τους συναδέλφους μας, όσο και για τους πολίτες του νομού με συνεχείς παρεμβάσεις στα κέντρα λήψης των αποφάσεων”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος