FOLLOW US: facebook twitter

Ενιπέας-Ολυμπιακός Ζαχάρως 4-0: Μήνυμα τίτλου…

Ημερομηνία: 22-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ενιπέας επικράτησε κατά κράτος της Ζαχάρως στο ντέρμπι

 

Ο Ενιπέας έστειλε μήνυμα στους συνδιεκδικητές του τίτλου με τη χθεσινή του εμφάνιση και εμφατική νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Ζαχάρως για τη 18η αγωνιστική της Α1 DEDALOS SECURITY. Επικράτησε κατά κράτος με σκορ 4-0 και διατηρήθηκε στο +3 από τον δεύτερο της βαθμολογίας Ξενοφώντα. Ο Ολυμπιακός παρέμεινε στην 4η θέση, έχασε έδαφος αναφορικά με τις δύο πρώτες θέσεις και θα δώσει μάχη να κρατηθεί σε τροχιά πλέι-οφ. Το ντέρμπι παρακολούθησαν 350 φίλαθλοι και έγινε σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο.

1-0 ημίχρονο

Μόλις στο 1ο λεπτό, το σουτ του Τσαντίλη απέκρουσε ο Τσάμπρας και στο 8΄ ο Ολυμπιακός απάντησε στις ευκαιρίες με τον Παναγόπουλο να βγαίνει απέναντι από τον Κουρλό αλλά να μην μπορεί να τον νικήσει. Από κει και πέρα, ο Ενιπέας υπερείχε ολοκληρωτικά και άρχισε να απειλεί την εστία του Τσάμπρα. Στο 10΄ ο Στροφύλλας υπό πίεση μέσα στην περιοχή πλάσαρε πάνω στον Τσάμπρα, στο 22΄ ο Δούλος έβγαλε ωραία μπαλιά στον Μπατζακόπουλο, αυτός πλάσαρε αλλά ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε με τα πόδια και στο 30΄ έγινε το 1-0. Ο Τριανταφύλλης έβγαλε ασίστ στον Μπατζακόπουλο, που αυτή τη φορά δεν λάθεψε στο τετ-α-τετ με τον Τσάμπρα. Στο 34΄ και 40΄ τα σουτ των Στροφύλλα, Βαγγόπουλου πέρασαν άουτ και το 1-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Τρία γκολ στην επανάληψη

Στο β΄ μέρος οι «πράσινοι» ήταν σαφώς πιο εύστοχοι και σκόραραν άλλες τρεις φορές. Αρχικά, στο 53΄ είχαν δοκάρι σε πλασέ του Μπατζακόπουλου και στο 63΄, ο Στροφύλλας έκανε ωραία ατομική ενέργεια και πλάσαρε για το 2-0. Στο 75΄ είχαμε μια διπλή ευκαιρία των φιλοξενούμενων. Ο Μπιμπής εκτέλεσε κόρνερ, ο Παπαγεωργίου έπιασε την κεφαλιά, απέκρουσε ο Κουρλός και στην επαναφορά νέα κεφαλιά του Παπαγεωργίου πέρασε άουτ. Στο 81΄ έγινε το 3-0. Σε αντεπίθεση ο Μπατζακόπουλος πρόλαβε στην έξοδο τον Τσάμπρα και πλάσαρε στα δίχτυα. Και στο 86΄ διαμορφώθηκε το τελικό 4-0. Ο Βαγγόπουλος εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Αλεξανδρόπουλου και την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Τριανταφύλλης.

Καλύτεροι από τους νικητές οι Μπατζακόπουλος, Τριανταφύλλης, Καλαντζής, Γκρίλλας, Κωτσάκης, Κουρλός,  ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Χριστόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Κατσιώλης.

 

Ενιπέας: Κουρλός, Καλαντζής (67′ Δαλαβούρας), Βαγγόπουλος, Τσαντίλης (76′ Φερεκίδης), Κωτσάκης, Κύτταρης, Γκρίλλας (78′ Γιαννακόπουλος), Δούλος, Στροφύλλας, Τριανταφύλλης, Μπατζακόπουλος.

Ολυμπιακός Ζ.: Τσάμπρας, Γκούσκος, Χριστόπουλος, Κύτταρης, Αλεξανδρόπουλος, Ντάβαρης (46′ Μπιμπής), Στροφύλλας, Έλιοτ (62′ Τζέιμς), Παναγόπουλος, Παπαγεωργίου, Κατσιώλης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος