FOLLOW US: facebook twitter

Ενιπέας Λαντζοΐου: Νοκ-άουτ ο Δούλος

Ημερομηνία: 09-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Χάνει, λόγω τραυματισμού, τη συνέχεια των πλέι-οφ

 

Πλήγμα για τον Ενιπέα Λαντζοΐου καθώς ο Νίκος Δούλος τέθηκε νοκ-άουτ από τη συνέχεια των πλέι-οφ της Α1 DEDALOS SECURITY. Ο «πολυδιάστατος» μεσοαμυντικός τραυματίστηκε στο δικέφαλο του δεξιού του ποδιού στο 42ο λεπτό του ντέρμπι με τον Ξενοφώντα και η διάγνωση έδειξε θλάση και ένα μήνα εκτός δράσης. Ως εκ τούτου δεν θα αγωνιστεί στα τέσσερα εναπομείναντα ματς των πλέι-οφ, γεγονός που αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τους πράσινους καθώς είναι γνωστές οι ικανότητες του Νίκου Δούλου.

Ο Σπύρος Γκρίλλας που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, έχει άδεια και θα αγωνιστεί την Κυριακή στη Ζαχάρω κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ στους επόμενους αγώνες Καλαντζής και Φερεκίδης αναμένεται να είναι το δίδυμο των αμυντικών μέσων. Το θετικό για την ομάδα του Νίκου Γκρίλλα είναι ότι επιστρέφει από τιμωρία ο ικανός μεσοεπιθετικός Παναγιώτης Τριανταφύλλης, ο οποίος διάγει εξαιρετική σεζόν, έχοντας σκοράρει  16 φορές φέτος.

Στις τάξεις του Ενιπέα, παρά τις απουσίες, επικρατεί αισιοδοξία για την έκβαση των πλέι-οφ και οι «πράσινοι» θέλουν να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα στην κορυφή, στην οποία βρίσκονται από τα μέσα Δεκεμβρίου και μετά!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος