FOLLOW US: facebook twitter

Ενιπέας-Αλφειός 3-0: Δική του η πρωτιά!

Ημερομηνία: 18-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Νέα νίκη και στο +10 από τον δεύτερο Ξενοφώντα

 

Ο Ενιπέας νίκησε και τον Αλφειό στο Λαντζόι με 3-0 και πλέον η πρωτιά στην κανονική περίοδο της Α1 DEDALOS SECURITY δεν χάνεται καθώς είναι στο +10 από το δεύτερο της βαθμολογίας Ξενοφώντα.  Οι «πράσινοι» του Νίκου Γκρίλλα, παρά τις απουσίες των Τσαντίλη, Γκρίλλα και Κύτταρη, άνοιξαν το σκορ στο 25΄ με πέναλτι του Τριανταφύλλη,  σε χέρι του Καλαντζή. Ο Αλφειός στο 32΄ είχε ένα καλό σουτ του Δαβουρλή που δεν βρήκε στόχο.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60΄ο Βαγγόπουλος με ένα άπιαστο σουτ σημείωσε το 2 – 0. Στο 70΄ ο Στροφύλλας είχε σουτ λίγο άουτ, ενώ στο 75΄ο Αλφειός έφτασε κοντά στο γκολ, με το σουτ του Κακολύρη να αποκρούει ο Κουρλός. Στο 85΄ο Δούλος σέντραρε για  τον Στροφύλλα και αυτός με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0.

Ενιπέας: Κουρλός, Γκουβέρος, Δαλαβούρας, Βαγγόπουλος (83΄ Καλαντζής), Κωτσάκης, Γιαννακόπουλος, Φερεκίδης (60΄ Αστερόπουλος), Δούλος (86΄ Πλαστουργός), Στροφύλλας, Τριανταφύλλης, Μπατζακόπουλος (73΄ Μάζης).

Αλφειός: Θεοδωρακόπουλος, Πρίφτης, Λιαμπότης (63΄ Μπάρκας), Μανέτας, Δρογγίτης, Δαβουρλής, Καλαντζής, Κακολύρης, Αγριδιώτης (90+’Τριανταφυλλόπουλος ), Πεσκελίδης (77’ Μακρής), Κανάνι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος