FOLLOW US: facebook twitter

Ενημέρωση των γονέων για τον εμβολιασμό των παιδιών τους από το ΕΕΕΕΚ Πύργου

Ημερομηνία: 18-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Υγεία
Εμβολιασμοί κατά προτεραιότητα στα Ειδικά Σχολεία

Εγκύκλιο για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού εκπαιδευτικών, του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) και των μαθητών ηλικίας 16 ετών και άνω που επιθυμούν να εμβολιασθούν έστειλε το υπουργείο Παιδείας σε όλα τα σχολεία Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, ζητούνται στοιχεία ώστε να υλοποιηθεί ο κατά προτεραιότητα εμβολιασμός των εκπαιδευτικών, ΕΕΠ, ΕΒΠ και των μαθητών, για αντιμετώπιση της πανδημίας κορονοϊού. Ήδη η Δ/νση του ΕΕΕΕΚ Πύργου ενημέρωσε τους γονείς των μαθητών πως θα τους αποσταλούν τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου να τα συμπληρώσουν, εφόσον επιθυμούν  να ενταχθεί το παιδί τους στο πρόγραμμα εμβολιασμού. Μάλιστα όπως αναφέρει «Σας παρακαλούμε τα έντυπα αυτά να μας τα αποστείλετε ενυπόγραφα την αμέσως επόμενη ημέρα από την παραλαβή.»

Τα στοιχεία ζητούνται από τα Ειδικά σχολεία για τον εμβολιασμό είναι:

Αναλυτική κατάσταση με τα ονοματεπώνυμα και τους Αριθμούς Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.) των ενδιαφερομένων, οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον εμβολιασμό.

Οι κηδεμόνες, πέραν των ως άνω στοιχείων των μαθητών/τριών, υποχρεούνται να δηλώσουν ρητώς (είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε με Υπ. Δήλωση του Ν. 1S99/86) ότι συναινούν στην αποστολή των απαραίτητων στοιχείων στο Υπουργείο Υγείας.

Σημειώνεται ότι τα ανωτέρω στοιχεία συμπληρώνονται από τους/τις Διευθυντές/ντριες των Σ.Μ.Ε.Α.Ε αποκλειστικά στη συγκεκριμένη ψηφιακή μορφή (excel) και αποστέλλονται έως τη Δευτέρα 22/2/2021 στο Υπουργείο Υγείας στην ειδική ηλεκτρονική διεύθυνση:emvolio.easchools@moh.gov.gr.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος