FOLLOW US: facebook twitter

Ενημέρωση για τους υδρογονάνθρακες στο Κατάκολο την Πέμπτη 14/11 στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου

Ημερομηνία: 12-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Συνεδριάζει την Πέμπτη στις 6.30 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου με πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη την ενημέρωση του σώματος από τους εκπροσώπους της εταιρείας ENERGEAN και συζήτηση σχετικά με τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου Α΄ φάσης του Προγράμματος Ανάπτυξης του κοιτάσματος υδρογονανθράκων Δυτικό Κατάκολο.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης, θα ληφθεί απόφαση καθορισμού συντελεστών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για το έτος 2020, σύμφωνα με την υπ’ αρθμ. 273/2019 απόφαση – εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής καθώς και λήψη απόφασης ανάληψης της λειτουργίας και διαχείρισης της δομής του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) από το Δήμο Πύργου.

Ακόμα θα ληφθούν αποφάσεις:

-Συμμετοχής του Δήμου Πύργου στη δράση «Προώθηση των υπηρεσιώνΔιαπολιτισμικής Μεσολάβησης σε Κέντρα Κοινότητας / Κέντρα Ένταξης Μεταναστών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας»

-Ορισμού της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε.  ως δικαιούχο της Πράξης μέσω της Προγραμματικής Σύμβασης προκειμένου να υποβάλλει πρόταση στην ΕΥΔ του ΠΕΠ Δυτικής Ελλάδας και να υλοποιήσει τη δράση

-Έγκρισης του σχεδίου της προγραμματικής σύμβασης που θα υπογραφεί μεταξύ της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. και των Δήμων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος που συμμετέχουν στη δράση.

-Ορισμού ενός δημοτικού συμβούλου με τον αναπληρωτή του, στην κοινή επιτροπή παρακολούθησης της προγραμματικής σύμβασης.

-Ορισμού γλώσσας που θα ομιλεί ο Διαπολιτισμικός Μεσολαβητής που θα καλύψει τις ανάγκες του ΚΚ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος