FOLLOW US: facebook twitter

Ενημέρωση από το Σύλλογο Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Ολυμπίας, Ζαχάρως: Άμεση η αμοιβαία μετάταξη των επιτυχόντων της 3Κ/2018

Ημερομηνία: 24-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Δυνατότητα άμεσων αμοιβαίων μετατάξεων χωρίς την απαίτηση συμπλήρωσης διετίας παρέχεται στους επιτυχόντες της 3Κ/2018 προκήρυξης του ΑΣΕΠ, με τις αλλαγές που φέρνει στην κινητικότητα το πολυνομοσχέδιο της Κυβέρνησης, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Ολυμπίας, Ζαχάρως Χρήστο Γαρύφαλλο. Όπως τονίζει, παρ’ ότι για όλες τις υπόλοιπες μετατάξεις παραμένει η βασική προϋπόθεση για συμπλήρωση διετίας από τον διορισμό του υπαλλήλου (ή την μετάταξη/απόσπασή του), κατ’ εξαίρεση επιτρέπεται η αμοιβαία μετάταξη πριν την πάροδο της διετίας από τον διορισμό ή την πρόσληψη εφ’ όσον οι μετατασσόμενοι ανήκουν οργανικά σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα ΟΤΑ α΄βαθμού.

«Με αυτόν τον τρόπο λύνονται τα χέρια όσων επιτυχόντων της προκήρυξης του ΑΣΕΠ  3Κ/2018, επιθυμούν να αλλάξουν, μέσω αμοιβαίων, με συναδέλφους τους, μετακίνηση Δήμο και τόπο εργασίας (Ν. 4647, άρθρο 44 τ. Α΄, 16-12-2019) σε αντικατάσταση του Ν. 4440/2016 άρθρο 10 παρ. 1 Α 224» σημείωσε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος