FOLLOW US: facebook twitter

EnduroGP/Σέρρες: Ο Πισιμάνης στο βάθρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Ημερομηνία: 05-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μια μοναδική εμπειρία έζησε ο Γιώργος Πισιμάνης, αθλητής του Δικυκλιστικού Αθλητικού Σωματείου Ηλείας (ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η.) , συμμετέχοντας για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα EnduroGP, στον τέταρτο γύρο, που  πραγματοποιήθηκε  στις 14-16 Ιουνίου στις Σέρρες.

Ο ερχομός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος EnduroGP στην Ελλάδα έδωσε την δυνατότητα να  εκπληρωθεί ένας από τους στόχους του Γιώργου, δηλαδή να λάβει μέρος σε έναν  θεσμό τέτοιου βεληνεκούς. Στον αγώνα των Σερρών ο στόχος του ήταν κυρίως ο τερματισμός αλλά και η αποκόμιση εμπειριών από μια τέτοια διοργάνωση και η αξιοπρεπή παρουσία του ανάμεσα σε οδηγούς  παγκοσμίου επιπέδου.

Κατάφερε όμως πολύ περισσότερα , δύο δεύτερες θέσεις το διήμερο στην κατηγορία OPEN 2 STROΚΕ , αλλά και την πρώτη θέση ανάμεσα  στους Έλληνες, σε ένα πάρα πολύ δύσκολο τερέν που χαρακτηρίστηκε ο δεύτερος πιο δύσκολος αγώνας.

Φυσικά αυτό δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την αμέριστη βοήθεια των ανθρώπων που τον στηρίζουν την ομάδα του Yamaha Racing Worksbike Team και πιο συγκεκριμένα τον Χελιώτη Δημήτρη και όσοι τον πλαισιώνουν, το Ηλειακό κέντρο ανακύκλωσης ΤΣΙΠΟΛΙΤΗΣ ΕΕ, την ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΙΑ, την εταιρεία Τζωρτζόπουλος  Fly Racing Greece, Shoei Helmets, RIDE 100%, τα λιπαντικά Eni, την Polisport Off-Road Errikos Karrer, DXL Graphics, την Inatechmx  την Gaerne,  αλλά και την οικογένεια του που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα του!

Το  ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. δηλώνει υπερήφανο για την  επιτυχία του Γιώργου Πισιμάνη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος