FOLLOW US: facebook twitter

Ενδοσχολικοί αγώνες στο 2ο Γυμνάσιο Πύργου

Ημερομηνία: 29-11-2022 | Συντάκτης:

Μετά την προκήρυξη ενδοσχολικών αγώνων Γυμνασίων από την Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Δνσης Σπουδών Π/Θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης του ΥΠΑΙΘ, η σχολική κοινότητα του 2ου Γυμνασίου Πύργου αποφάσισε να πραγματοποιήσει σήμερα 29 Νοεμβρίου αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ (αγοριών και κοριτσιών)  για το Α΄ τετράμηνο.

                Οι ενδοσχολικοί αγώνες αποτελούν απαραίτητη διαδικασία εντός της μαθητικής κοινότητας, δεδομένου ότι ενθαρρύνεται η συμμετοχή, ο αυτοκαθορισμός και η συνεργασία των μαθητών-τριών. Βασική επιδίωξη των σχολικών αγώνων είναι ν’ αποκομίζουν οι μαθητές-τριες από την κάθε διοργάνωση τα ιδιαίτερα στοιχεία ευρύτερης παιδείας που ο αθλητισμός δύναται να προσφέρει μέσω της συμμετοχής, της προσπάθειας και του υγιούς ανταγωνισμού.

                 Οι αγώνες διεξήχθησαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του σχολείου, από την δεύτερη ώρα του ωρολογίου προγράμματος, με όλους τους μαθητές-τριες που είχαν ενεργό και έγκυρο Α.Δ.Υ.Μ. και φοιτούν κανονικά.

                  Οι αγώνες συνδέθηκαν με τη διδασκαλία του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής και την προαγωγή της σωματικής και ψυχικής υγείας.

                 Τον συντονισμό των αγώνων και των επιμέρους δράσεων είχαν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής του σχολείου κ. Φ. Δανιελιάν και Η. Φωτόπουλος, τους οποίους και συνεχάρη ο Δντης για το αθλητικό πνεύμα και την ομαδική συνεργασία που ενεφύσησαν στους μαθητές –τριες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος