FOLLOW US: facebook twitter

Ένας σύγχρονος καρδιογράφος αχρησιμοποίητος εδώ και 6 χρόνια στο Ιατρείο Λαμπείας!…

Ημερομηνία: 24-04-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Του Σωτήρη Χ. Σωτηροπουλου*

Και τραγικό και θλιβερό και αποτρόπαιο θα πρόσθετα εγώ !!…

Διαβάστε, παρακάτω στο επισυναπτόμενο,  τι δηλώνει ο συμπολίτης (που βοηθάει πολύ τους συμπολίτες) καρδιολόγος κ. Άγγελος Ηλιόπουλος, για ένα σύγχρονο καρδιογραφο που δώρισε ο Σύλλογος Διβριωτων Αθήνας (ΣΔΑ) στο ιατρείο της Δίβρης το έτος 2014….

Πέρασαν από τότε 6 ολόκληρα χρόνια και δείτε τι λέει ο καρδιολόγος (που τυχαίνει ως Πρόεδρος του Συλλόγου των Πατρών, να είναι και υπεύθυνος του πρώην Υγειονομικού Σταθμού Λαμπείας)

Ιδού, η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΎ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ και η παροχή Ιατρικής Φροντίδας στα έρημα χωριά της ορεινής Ηλείας.

Με δυο διορισμένους στα χαρτιά μόνιμους γιατρούς στο Ιατρείο Δίβρης, οι ” διάττοντες ή περαστικοί” αγροτικοί γιατροί πήγαιναν που και που να γράψουν καμιά συνταγή και μετά, που τους έβρισκες!!!…

Εμείς (εννοώ το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΈΝΤΡΟ) κάναμε έντονες και συνεχείς διαμαρτυρίες (υπάρχουν τα γραπτά ντοκουμέντα και δημοσιεύματα) με τις μικρές μας δυνάμεις,, αλλά ποιος μας άκουγε; Κανείς, από όλες τις Κυβερνήσεις και όλους του Υπουργούς Υγείας που πέρασαν.. Μας έγραψαν στα παλιά τους παπούτσια….

Αλλά και η τοπική Κοινωνία και οι τοπικοί παράγοντες που έπρεπε να ξεσηκώσουν και τις πέτρες “άκρα του τάφου σιωπή”…. Και οι δημοτικές και κοινοτικές αρχές κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου!!….

Και μαθαίνουμε τελευταία και μια άλλη τραγική σκεψη. Να δοθεί το Ιατρείο για εγκατάσταση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας!!!!….

Αν το δούμε κι αυτό “Τετέλεσται”…

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε και γι’αυτό το νέο ανάθεμα  (μετά την “Αγροτολεσχη” που δόθηκε στην …φτωχή Αστυνομια) που μας ετοιμάζουν….

Έρμη Δίβρη!, Τι σούμελε να πάθεις….

*Γιατρός

Πρόεδρος του “ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΎ ΚΈΝΤΡΟΥ ΔΙΒΡΗΣ”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος