FOLLOW US: facebook twitter

Έναρξη Προγράμματος Κοινωφελούς Απασχόλησης στην Π.Ε Ηλείας

Ημερομηνία: 17-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Με τη συμμετοχή των πρώτων πενήντα ωφελούμενων, ξεκίνησε στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας η εφαρμογή του Προγράμματος Κοινωφελούς Απασχόλησης του ΟΑΕΔ. Οι επιτυχόντες του προγράμματος θα απασχοληθούν σε υπηρεσίες και τμήματα στα οποία υπάρχουν ανάγκες, για χρονικό διάστημα 8 μηνών.

Τους ωφελούμενους καλωσόρισε, σήμερα Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, ευχόμενος καλή αρχή και καλή συνεργασία για το χρονικό διάστημα της απασχόλησής τους στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, καλώντας τους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την κάλυψη των αναγκών της υπηρεσίας στους τομείς και τις εργασίες που θα τους ανατεθούν. Δεδομένων των υγειονομικών συνθηκών, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, τους συμβούλευσε να είναι συνεπείς στην τήρηση των μέτρων πρόληψης και προστασίας που εφαρμόζει η Υπηρεσία, προκειμένου να προφυλάξουν τους εαυτούς τους, τους συναδέλφους τους και το κοινό που καθημερινά εξυπηρετείται από τις Υπηρεσίες της Π.Ε Ηλείας.

Ακολούθησε ενημέρωση των ωφελουμένων για τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις τους, από την Διευθύντρια Διοικητικού – Οικονομικού Σ. Νικολάου και την αρμόδια υπάλληλο Ευ. Ρηγοπούλου, με ταυτόχρονη τοποθέτησή τους στις υπηρεσίες που θα απασχοληθούν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος