FOLLOW US: facebook twitter

Ένα βράδυ με το Διονύση!: Ο Σάκης Καλαματιανός στους ρυθμούς της νεολαίας

Ημερομηνία: 03-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Νέα, Πολιτική

Τη Δευτέρα το βράδυ η κεντρική πλατεία του Πύργου φιλοξένησε, έναν εντυπωσιακά αριθμό από νέες και νέους σε μία συνάντηση με τον υποψήφιο βουλευτή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Η συνάντηση της νεολαίας με τον υποψήφιο βουλευτή Διονύσιο-Χαράλαμπο Καλαματιανό έγινε με πρωτοβουλία των φίλων του σε καφέ της πλατείας.

Σε ένα γεμάτο ενέργεια αλλά και πρωτοφανούς ενθουσιασμού κλίμα, προσφέρθηκε δροσερό κρασί, που διευκόλυνε τον υποψήφιο βουλευτή να έχει μία χαλαρή συζήτηση με τους νέους γύρω από τα θέματα της επικαιρότητας και της εκλογικής περιόδου, με ιδιαίτερη έμφαση κι ενδιαφέρον στα προβλήματα της νεολαίας.

Τα  πηγαδάκια νεολαίων που οι συζητήσεις τους κάλυπταν όλο το φάσμα των προβλημάτων και δικαίωσαν την πρωτοβουλία των φίλων του Διονύση μας. Η νεολαία μας με ιδιαίτερο ενθουσιασμό χαιρέτησε τον υποψήφιο και με κέφι κι ενδιαφέρον εξέφρασε την εμπιστοσύνη και τη στήριξή της, στο πρόσωπο ενός  νέου ανθρώπου που μπορεί  ακόμα και ηλικιακά, να δει με ιδιαίτερη ευαισθησία τους προβληματισμούς  και τα προβλήματα των νέων.

Η βραδιά κύλησε με ενδιαφέρον, προβληματισμό και χιούμορ προϊδεάζοντας ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην εκλογική αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος